Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manuál k Audi Q7

Od: mysinka odpovědí: 5 změna:

Ahoj, máte někdo v elektronické podobě manuál k Audi Q7. Pokud ao, prosím poslat na mail baldongotov@seznam.cz

Díky moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Hledání dá zabrat,když to ale jinak nejde google.cz/...

mysinka
hodnocení

To jsem taky zkoušel, ale nic tam není. Také jsem zapomněl uvést, že český manuál. Ale díky...

Předpokládal bych, že člověk, který si pořídí tak drahé auto, má i dostatek finančních prostředků k pořízení manuálu. To jste to auto ukradl, a potřebujete ho zprovoznit, či co?

Pokud CZ manuál není ke stažení na podpoře automobilky, kontaktujte zastoupení. Rádi Vám manuál předají osobně.

mysinka
hodnocení

Já ho neukradl, já si ho teprve chci koupit. Ale manuál si prostě chci přečíst předem. To jako nedávají běžně k autu manuál, to si ho musím koupit?

stirecek*
hodnocení

0x
Audi má manual nejspíš za příplatek :) To třeba ford ho má v ceně!
doplněno 17.06.12 01:28: myslim, ze jako potencialnimu zakaznikovi vam ho s radosti daji predem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]