Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pov. ruč. bonus za čelní sklo

Od: joematrix odpovědí: 4 změna:

Zdar, chtěl bych se zeptat o kolik peněz bych asi tak přišel na bonusech kdybych na své povinné ručení vzal kamošovo prasklé čelní sklo? Je to různě u různých pojišťoven? Pokud mám maximální bonusy přišel bych o celou výši?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Tak to bych určitě nedělal.

Opravdu si není kámoš vědom, že mu to okno rozbil kámen, který vylétl z dvoumontáže od předním jedoucího náklaďáku?

des*

Ano,za dobrotu,na žebrotu,ať si to vyřídí legálně.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

pripojisteni stoji 500,- tak at si ho vymeni a pak da zpet to rozbite

hodnocení

0x

Tvrdí že toto řidič ovlivnit nemůže a proto se za toto bomus neubírá!Ale jak je to skutečně,kdo ví?Na ibize ,jen se udělala tečka a malý ani ne centimetrový pavouček-nechal jsem to zalepit i s certifikátem za cca600kč.Dnes mám v rámci PR připojištění všech skel!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]