Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sundat víčko

Od: kanera odpovědí: 5 změna:

Víčko od nádrže felicie nereaguje.Po zastrčení klíče se neustále otáčí a nejde vyšroubovat.Jak na to?Děkuji všem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

Zkusil bych za něj trochu škubnout k sobě a nebo při odemykání ho zatlačit jakoby dovnitř..

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zastrčit klíč nestačí.Musíš jím otočit do polohy odemknuto (obyčejně doprava) a potom otočit víčkem doleva s mírným přitlačením na víčko.

martinhajek*
hodnocení

0x
Ano, felda se vrátila ke "stodvacítkovému" otevírání nádrže. Zasunout, otočit a poté otáčet až to cvakne a vyšroubovat.

Pkd je to jako 120 a opravdu nejde,tak ,já osobně jsem to řešil tak,že jsem provrtal celé víčko,strčil hřebík a normálně vyšroubil!Ale ne otvor klíče,jen plast!

hodnocení

0x

Ahojky, nevím přesně jak je to u felicie,ale u staré škodovky jsem řešil také tento problém, po obvodu uzávěru byla díra pro šroubek červík a pokud se podařilo ho utáhnout tak se zajistilo protáčení uzávěru nádrže. Ale nevím zda tam ten otvor máš a zda je tam místo na manipulaci s malým šroubovákem:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]