Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrál Fáčko - k čemu jsou zbylé kabely?

Od: p4v3ls odpovědí: 5 změna:

Zdravím, sehnal jsem si centrál do Favorita, je to orig. BRANO, zapojil jsem ho, funguje, ale zbyly nějaké kabely a zajímalo by mě, k čemu jsou. Věděl by někdo? Je to růžový, zelený, červený, šedo-zelený a slabý černý. Díky

Centrál Fáčko - k čemu jsou zbylé kabely?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Nejsem si jistý, ale napadá mě aktivace autoalarmu a dálkový ovladač na přívěšku u klíčků (pro dálkový přijímač).

doplněno 15.06.12 16:26:

Vyskoušel bych funkci centrálu a zda se při tom neobjevuje na drátech napětí nebo naopak kostra

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, máte zapojené i páté dveře? Dráty mohou být i kalarmu, víc vám neporadím.

doplněno 15.06.12 16:30:

Dva volné dráty jsou k pátým dveřím, zbytek je k alarmu.

p4v3ls
hodnocení

Alarm v autě nemám, ale je možné, že v autě, ze kterého alarm pochází byl, zkusím to zjistit. Na pátých dveřích centrál nemám, díky bohu, protože nevím, kudy bych se v zimě dostával do auta. Znáte proti zamrzání mechanismu zámku nějakou prevenci? Napadlo mě napatlat zámek vazelínou. Zamrzne i vazelína? Díky

gumidek*

V literatuře od Andrta jsem se dočetl, že se napodzim doporučuje vymýt zámky v petroleji a namazat nějakou vazelínou. Já použil olej do převodovek PP80, co mi zbyl po výměně (nový) a v mrazech jsem neměl problém se dostat do auta.

Vůbec nevím, co to je, když nejde otočit klíčkem a chodí se do fáva kufrem *hi*. Třeba to jednou zažiju, až to budu zanedbávat.

V každém případě pokud je v autě centrál, tak není důvod řešit zamrzání zámků :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]