Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sehnal jsem si centrál do Favorita, je to orig. BRANO, zapojil jsem ho, funguje, ale zbyly nějaké kabely a zajímalo by mě, k čemu jsou. Věděl by někdo? Je to růžový, zelený, červený, šedo-zelený a slabý černý. Díky
Alarm v autě nemám, ale je možné, že v autě, ze kterého alarm pochází byl, zkusím to zjistit. Na pátých dveřích centrál nemám, díky bohu, protože nevím, kudy bych se v zimě dostával do auta. Znáte proti zamrzání mechanismu zámku nějakou prevenci? Napadlo mě napatlat zámek vazelínou. Zamrzne i vazelína? Díky
V literatuře od Andrta jsem se dočetl, že se napodzim doporučuje vymýt zámky v petroleji a namazat nějakou vazelínou. Já použil olej do převodovek PP80, co mi zbyl po výměně (nový) a v mrazech jsem neměl problém se dostat do auta.
Vůbec nevím, co to je, když nejde otočit klíčkem a chodí se do fáva kufrem . Třeba to jednou zažiju, až to budu zanedbávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.