Vážený Pájíku, jestliže se Vám manželka odcizila, tak Vám pojišťovna nic nedá. Pojišťovna obecně není od toho, aby někomu pomáhala. Pojišťovna musí vytvářet zisk, aby představenstvo mělo pohodlný život. Je to taková, v pricipu pyramidová, hra postavená na spoustě platících blbců říkajících si"co kdyby". A nejste-li pojišťovací podvodník, tak většinou spláčete nad výsledkem. Jestli na vás můj příspěvek dělá dojem, že nemám rád pojišťovny, tak je to dojem správný.
Musím jen souhlasit s Tesýkem, kdyby poviné ručení nebylo poviné, tak bych ho taky neplatil! Je to všechno K ... NIČEMU! (slušně řečeno)! Radši si pořiď nejakou garáž, kam bys mohl ten auťák (bez obav) strčit. A na pojišťování zapomeň.
Pojistit se můžete jak chcete, já byl také pojištěný, platil jsem přes 20 tisíc pojistku ročně. Auto mi ukradli a víte co mám .. kulové! Auto bylo na leasing. Takže pokud auto, tak ne na leasing, protože v případě škody bere vše leasingovka. Já přišel o 628 000. Žijeme ve státě, kde v případě krádeže pojištěného auta budete poškozen jen a jen vy! Pojišťovna tvoří zisk v řádu miliard, leasingovka dostane vše včetně svého tučného zisku a vy dostanete z auta v hodnotě půl milionu víceméně nic. A pokud se auto najde, tak je pojišťovny, takže co, zase máte kulové. Krádež auta vždycky postihne jen a jen vás. Při koupi auta jsem ani netušil do jakých problémů se můžu dostat a žil jsem v představě, že pokud mám auto pojištěné, tak můžu klě spát. Spát můžete, než se něco stane.
Ahoj všem, tak mám už pojištěno obvyklou havarijkou + krádež + přední okno a to v akci od jedné pojištovny za cca 5000 kč ročně a to si myslím je slušná cena na nové auto a obsah 1,4. Mám tudíž vyřešeno ...prozatím, díky za informace..
Jo zapomněl jsem napsat, že jsem majitelem auta...není teda na leasing.
pavka*
Zajímavé je , že se auto ztratí převážně majitelům, kteří mají leasingovou smlouvu . To bych fakt už přemýšlel jestli se mi to vyplatí, nechávat cizím lidem klíče od auta které platím já a přitom je majitelem někdo jiný Nebylo už náhodou skoro zaplacené? Něco mi to připomíná..!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.