Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demontáž kaslu spolujezdce

Od: cp5* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám fabii rs I , a potřebuji vyndat kasl u spolujezdce. Problém je v tom že mám v kaslu vypínač airbagu. V dílenské příručce mám napsáno, že mám odpojit kostru na baterce a poté mohu vypínač odpojit. Po zapojení vypínače mám zapnout zapalování a potom baterii. To mám normálně zapnout klíč do polohy kdy žhavěj svíčky? a taky jsem se chtěl zeptat jestli po zapojení vypínače mám nastavit zapnuto nebo vypnuto. děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych klíčkem vypl airbak odpojil baterii demontoval kastlík udělal si co je třeba pak vše složil pak napojil baterku a klíčkem airbak opět nahodil to vše bez zapnutí spínačky pokud by se náhodou nezadařilo veme se VAG a chyba se smaže*cteni*

repkin*
hodnocení

0x

Hlavně když odpojuješ baterii nenechávej klíč v zapalování, jinak ho budeš muset znovu nakodovat (vlastní zkušenost) *frajer*

nu*
hodnocení

0x

spolu s výše uvedeným postupem bych se zaměřil na samotné odpojování airbagu, musí se to "vycvaknout" bez jakéhokoliv "viklání" konektorem sem a tam, a také to pak řádně zapojit, jinak se může stát že bude po zapojení a smontování kastlíku svítit žárovka a bude se to muset znovu vyjmout ( kastlík), rozpojit, zapojit a vymazat chybu

cp5*
hodnocení

Tak už mám hotovo. Nakonec jsem ani vypínač nemusel odpojovat. Dráty byli dostatečně dlouhé abych udělal co potřebuji. To jsem se opravdu divil protože když jsem před týdnem měnil ovládací panel topení, tak tam byli dráty vyměřené na setinu milimetru :D Jinak potřeboval jsem vyměnit předřadný odpor topení, musím říct že to byl 2hodinový porod :D strašně málo místa :D děkuji za pomoc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]