Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektricke stahovani okna

Od: gars7 odpovědí: 5 změna:

dobry den,mam golf 1.9tdi,81kw,r.v.98.dnes chci stahnout okenko u řidiče dolu jede,ale nahoru jenom vrči,když mu pomužu ručně tak se chyta.pustim sklo a zase nic muže to byt vlhkem nebo kontakt.diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud slyšíte motorek, bude závada mechanická.

mowla*
hodnocení

0x

Asi bude ´ojetý´ mechanismus stahování okna - proti váze skla prostě nedokáže vyjet... Vyměnit... Na Oktávu (pravda na zadní dveře), mne nový stál asi 700,-, vyměna na parkingu za půlhoďku...

Mě tehdy praskl spoj mezi ´packou´ na skle a unašečem, tak ve 170 na dálnici - šlupka (jak sklo spadlo) a rachot jako ´sfiňa´...

*smich*

erikch*
hodnocení

0x

někde ve vodící liště,ozubeném převodu apod.bude zřejmě mechanická překážka(může být třeba polovypadlá manžeta s filcem ve vodící liště okna...)-zvuk motorku je velmi dobrý signál,ono i to "chytání" směrem nahoru(není prasklé lanko náhonu)-takže šupky hupky tapec dolů-okouknout,očistit a promazat grafit.vazelínou

gars7
hodnocení

diky za radu byl to ten ozubeny převod.přehodil jsem ze zadniho na předni okno motorek a jede.ozub.kolečko bylo sjete dal jsem ho na zadni okno a taky jede zvlaštni ,ale super.dik všem.

hodnocení

0x

taky může bejt bordel v elektrice zoxidovaný kontakty spínače nebo samotnej konektor na motorku pak to nepřevádí potřebný proudy a motorku se nechce tahat a vrčí jak pes*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]