Když chci něco levnějšího, tak koupím stromeček. Dle návodu by se ale měl nechat v obalu a jen nastevřít a to je ošklivé. Tak kupuji ambi pur do auta... Ten je nejlepší na větrák...
aislim*
a kterou vuni kupujete?
laybor*
V D-Testu zkoumali ambi pury a zjistil , že vylučují rakovinotvorné látky - tak a ted to dýchejte .
California Scents - nyní mám višeň a v zásobě meloun/mango. Vůně úžasná a údajně by měla vydržet až 6 měsíců (i různé reference na internetu toto potvrzují).
aislim*
Tak jsem si ho objednala, maji opravdu ohromne mnozstvi druhu,ekologicky,odbouratelny,parada!diky za tip.
Stromečky jsem opustila, za tu cenu voní chvíli. Používám větší krabičku domácího osvěžovače skoro za polovic, od Čongů, takový se zvedacím víkem na stopce, a to bílý. Myslím, že to jsou nějaké kytičky. Voní klidně tak půl roku a odstraní pachy. Krabičku mám někde na zemi.
Jeden čas jsem si kupoval stromečky wunderbaum a zjistil jsem, že pokud leží na nějakém plastovém dílu palubní desky, tak ho cca po 20 dnech jemně naleptají a ten lept se nedá ničím odstranit (prostě se ten plast rozteče).
Teď tam mám ambipur car s vůni eukalyptu (Breathe) a je to snad jedinná vůně, která se dá dýchat, jinak je mi z jinejch vůní v autě zle
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.