Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvezovac vzduchu do auta

Od: aislim* odpovědí: 10 změna:

Dobry den, ktery osvezovac vzduchu do auta je nejlepsi dle zkusenosti?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Manželka *smich*

Né vážně já používám "stromeček" od Wunderbaum Wild Rose, ta my voní nejvíc, jen ji v poslední době nemohu sehnat tak teď mám New Car

doplněno 13.06.12 12:18:

Ambi pur nejen že vylčuje škodlivé látky, ale viděl jsem už dost potřísněných a poškozených plastů v interieru vozu.

jarahosek*
hodnocení

2x

Když chci něco levnějšího, tak koupím stromeček. Dle návodu by se ale měl nechat v obalu a jen nastevřít a to je ošklivé. Tak kupuji ambi pur do auta... Ten je nejlepší na větrák...

aislim*
hodnocení

a kterou vuni kupujete?

laybor*

V D-Testu zkoumali ambi pury a zjistil , že vylučují rakovinotvorné látky - tak a ted to dýchejte .

doplněno 13.06.12 11:58:

Co dáte na větrání je špatně.

kocour17*

tak ten určitě ;) ani zadarmo dobrá žiravina

frantisekpetru*
hodnocení

2x

California Scents - nyní mám višeň a v zásobě meloun/mango. Vůně úžasná a údajně by měla vydržet až 6 měsíců (i různé reference na internetu toto potvrzují).

aislim*
hodnocení

Tak jsem si ho objednala, maji opravdu ohromne mnozstvi druhu,ekologicky,odbouratelny,parada!diky za tip.

fram
hodnocení

0x

Stromečky jsem opustila, za tu cenu voní chvíli. Používám větší krabičku domácího osvěžovače skoro za polovic, od Čongů, takový se zvedacím víkem na stopce, a to bílý. Myslím, že to jsou nějaké kytičky. Voní klidně tak půl roku a odstraní pachy. Krabičku mám někde na zemi.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

ja pouzivam jen stromecek, pachy v aute nemam a to vozim psy a kourim . staci jednou za 2-3 mesice vycistit auto tepovacem

gumidek*
hodnocení

0x

Jeden čas jsem si kupoval stromečky wunderbaum a zjistil jsem, že pokud leží na nějakém plastovém dílu palubní desky, tak ho cca po 20 dnech jemně naleptají a ten lept se nedá ničím odstranit (prostě se ten plast rozteče).

Teď tam mám ambipur car s vůni eukalyptu (Breathe) a je to snad jedinná vůně, která se dá dýchat, jinak je mi z jinejch vůní v autě zle :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]