Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik berou autolakyrníci

Od: petr369 odpovědí: 8 změna:

Ahoj potřebuju vědet kolik berou autolakyrnici...Do školy...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

1x

Ahoj. Řekl bych být Tebou, že je jejich příjem se odvíjí od toho, jak jsou šikovní a zruční. Protože když neodvedou svoji práci tak, jak mají, tak jim samozřejmě rozzlobený zákazník nezaplatí tolik, kolik by měl a ještě jim naplácá...

hodnocení

0x
Otázka dost nedostatečná...
Když budeme vědět. co mají brát autolakýrníci do školy, budeme vědět i kolik berou! Co chodí autolakovat do školy?
Každý zákazník tvrdí, že berou moc, a lakýrníci si zase myslí, že berou málo!

repkin*
hodnocení

0x

V Teplicích lakování jednoho autodílu v rozmezí 3-5.000,-Kč. +/-

ladaadal*

Lakování celého dílu. Rozmezí velké, ale nutno si uvědomit, že lakýrník z toho dostane tak do 500 hrubého, když to udělá celý sám. I když 5 už je opravdu hodně, to by musel být velký díl na dodávce.

ladaadal*
hodnocení

0x

No, pokud se ptáš na úplatky, tak podstatně míň než státní činitelé. Takovému autolakýrníkovi málokdo dá úplatek za to, že si k němu může dát nalakovat auto*smich*.

A pokud máš na mysli měsíční mzdu, tak stačí zajít na www.jobs.cz. Někde tam mívali kalkulačku průměrných platů dle různých oborů a bylo tam i kolik si představují nástupní plat uchazeči a kolik nabízejí zaměstnavatelé. To je při pracovním poměru. Pokud jede na sebe, bude to kapku jinde, ale tam to zase není o tom, že jen lakuje, ale musí si vést komplet agendu, účetnictví a tisíc dalších věcí kolem podnikáni.

petr369

Chci jií na autolakyrníka..Sorry že jsem to napsal blbě ale neměl jsem čas...

Zajímá mě kolik berou za práci za měsic cca..Jinak myslíte že je to dobrá volba na učnak?

ar*

Průměr platu je tak 15000-18000 za normální hodiny, je jasné, že když budeš dělat déle víc si vyděláš. V Praze se můžeš dostat ke 30000 pokud budeš opravdu dobrý. Jinak práce zajímavá, ale nevděčná. Nekoukej na samotné stříkání, to je jen ta třešinka na dortu, daleko více zabere práce na přípravě.

Jako člověk kdo to lakování dělá, říkám běž študovat.

blackflamesiczi*

hodne dobrej lakýra nebude delat za usmolenejch 30 000,- ale je to zacarovanej kruh co pozoruji, dobrej lakyra si da na cas a udela to poradne a take si to zaplatite, a obyc to odflakne aby to dohnal kvantitou a nikdy se nedostane na uroven toho dobreho jen tvuly tomuto.

Ja si auta strikam sam (bavi me to a hlavne u nas ti dobrý uz nejsou a nechat za paskvil 40 000,- opravdu nechci takze jsem si musel zaridit i lakovnu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]