Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chtela bych poradit, jake si mam poridit auto v cenove relaci od 5 tis. do 25 tis. na ne moc slozite rizeni, jsem zacatecnik a auto potrebuji kvuli praci. Dekuji, M
V této cenové relaci budou všechny jednoduchý. Hlavně bych doporučil sednout a vyzkoušet. A pro jistotu vzít s sebou odborníka, aby tě někdo nenapálil s cenou, ale jak se bude řídit musíš posoudit sama. Sednout, seřídit sedačku a zkusit, jak se sedí, jak z něj vidíš, jak se ti drží volant či šaltrpáka, jak cítíš pedály. Prostě sama si zvolit a odborník zatím prohlídne odborné věci.
Také jsem pro Felicii, 1.3 MPi. Někteří rádcové Vám budou tvrdit, že je to šrot a že za ty peníze koupíte mnohem lepší auto, ale když koupíte zachovalý a v rámci možností neshnilý kus, udělá Vám dobrou službu. Koroze pátých dveří jde vyřešit jejich výměnou za laminátové (z Polska, trošku jsem se toho bál, ale již tři roky slouží bez nejmenší chybičky), důležitý je stav spodku a lemů. Výhodou je levný servis a levné a dostupné náhradní díly, Felicia je v podstatě poslední auto, které zvládne na koleně opravit každý vesnický automechanik.
Dobrý den. Já si koupil Felicii 1.3i, abych se na ní naučil jezdi, protože kdybych ji škrábl, vezme se tužka retušovací a přetře se to a nic to nestojí. Naučil jsem s ní jezdit nádherně. No a tak mi nakonec tak přirostla k srdci, že se ji budu co nejdéle držet a tak dlouho starat, jak jen to půjde Počítejte ale, že do auta budete sypat peníze pořád. Začne to hned prvním nutným servisem kvůli výměně oleje, filtrů a tak podobně a bude pokračovat přes výměnu čepů a tak dále. Než se totiž jako začátečnice sžijete s volantem a s autem, vymetete tolik děr, že to nespočítate ani za dva roky
Takže bych radil koupit Feldu na inzerát (je to levnější než autobazar), ale vzít si s sebou někoho, kdo rozumí autům a nejlíp někoho, kdo už Feldu měl a vyrazil objíždět inzerát tak cca na Feldy za 18tis. Těch 25do něj ale během měsíce vrazíte. A zkuste koupit auto, které už má zaplacenou ekodaň, protože ta je u Feldy 5000Kč
A to vše, co jsem napsal platí vždy a nezáleží na to, jak nakonec vyberete. Tak hodně štěstí a kilometrů bez nehod!
Felda má nevýhodu že při bouračce moc nevydrží (jako Favorit), obzvlášť stará prorezlá a to je většina (až na pár vyjímek). Kromě malých žďuchanců je jakýkoliv větší náraz riziko pro posádku. Z levných aut jsem pro Fiat Punto 1,2, pojízdné se dá sehnat i zadarmo a za 25 tis. se dá koupit už v opravdu dobrém stavu.
Dekuji za rady, mam moznost ( z rodiny) koupit peugeota 205 r.v.cca 91, 1.1 cca 40 kW za 8 tis. i s gumama. Auto ma synovec( automechanik), takze je v opravdu dobrem stavu akorat bez posilovace rizeni. je to velky problem u zacatecnika? Autko jsem zatim jen trochu projizdela a sedlo mi, oproti vcerejsku, kdy jsme byli na inzerat opel corsa 1.1 cena 18 tis. v celkem dobrem stavu..Rizeni slo tuho a volant stacel doprava, byla potreba udelat geometrie atd. Na inzeraty jezdim s pritelem a synovcem, takze co se tyka tech.stranky, mam postarano, taky uvazuji o fiatku punto.
chyba peugeot r.v.96..takze ho asi beru..ted jsem to projizdela.
Každý vám tu radí felicie, které posilovač nemají (jen ty dražší) a známej kterej sílu v rukách má, tak nadává jak ho štve vytáčení kol bez posilovače na parkovišti..Čili pro ženu bych volil auto který bude lehký na ovládání..Ta 205ka není špatný auto, ale do 25tis. se dá sehnat lepší mrkněte např. na fiat punto, renault clio/megane ..Jsou to snadný autíčka a s dost dobrou výbavou na jejich stáří
na felicii se vyprdněte..Pořád se kolem toho mluví jak to má levný díly, ale ty díly jsou cenově na stejno s jinýma značkama..Pokud se nebavíme o japoncích..A že by to auto nějak extra hodně vydrželo se taky říct nedá..
Teď se dívám..Punto koupíte v parádním stavu za 20tis. a jde narazit i na takový, který maj zaplacenou eko daň..Jinak auto je to super, je svižný, má airbagy, lehce se ovládá a je malý..Pro ženu naprosto ideální..Narozdíl od felicie která nemá nic z toho a navíc při vybourání se s felicií a s puntem je to taky hodně velkej rozdíl
Já bych ho bral všemi deseti. Osobně nejsem příznivcem Peugeotů, ale pro začátečníka a ženu to není špatní volba. Sice to nebude trhat asflat, ale zase bude levný provoz (vzhledem k objemu bude nízké povinné ručení i spotřeba). A naučíte se řídit slabé auto a bez posilovače, přestup na vyšší model za dva tři roky pro Vás bude o to snadnější. Osobně jsem zastáncem toho, že člověk by se měl vyjezdit na "co nejhorším autě", myšleno ne v dezolátním technickém stavu, ale s co nejnižší výbavou. Jen tak člověk pochopí základní fyzikální principy řízení a chování auta v různých situacích. Je absolutně k ničemu, když osmnáctiletý klučina dostane k narozeninám od tatínka BMW v plné výbavě, pak to dopadá jak to dopadá, povinně by měli všichni začínat na Feliciích
I ve Felicii a Favoritu se dobře řídí bez posilovače, jen to má dvě podmínky. Nejlépe nové ložiska v uložení tlumičů (nesmí být vytlučené a přidřené) a motor 1.3SPi,MPi (k vůli váze na předku)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.