Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba Angel eyes

Od: dvdr5* odpovědí: 14 změna:

NECHCI tady odpovědi typu: je to hnus, koupit od výrobce, zbytečná práce, poldové...

UVÍTÁM! rady jak ale hlavně z čeho tu obruč na internetu se píše "plexi tyčka" ale zatím jsem na ní nikde nenarazil a dát 150 za tyčku a 80 dopravu nebo kolik?

díky všem (kteří poradí)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

normalni tycka z plexiskla nic jineho to neni a nahradit necim jinym to nejde krome opickeho vlakna smotaneho dohromady ale tam je cena v jinych dimenzich

dvdr5*
hodnocení

a dá se sehnat někde v obi, baumax,... nebo pouze na netu?

blackflamesiczi*

nekde jsem to vydel v bauhausu jako neco do kuchyne koupellny v patre v pruhonicich ale k cemu to bylo nevim

doplněno 12.06.12 18:34:

a dobre je to k tomu ze bude vypadat jinak , ja nemam v serii krome mondea ani jedno auto,

NECHCI BEJT SEDA MYS V SERIOVEM AUTE

petr123*

Stačí si nekupovat všední auta a nebudeš to muset bastlit aby ses odlišil *smich*

blackflamesiczi*

pokud ti ti americky ford z 96 prijde vsedni?barva z lamba gallardo uzavery od detroid lockers, upravena rozvodovka od borg warner, prevodovka z kevlarovejma dilama gumy cooper discover stt vyfuk magnaflow a ted uvazuji o montazi eatonu. Takze nevim co bastíl

doplněno 12.06.12 19:37:

jeste k tem svetlum ty mam v cernem chomu od summithracing a pridavky Hella. Ted aktualne resim pevnostni naraznik protoze navijak na 13 tun potrebuji poradne ukotvit

dvdr5*

no konečně dobrá odpověď díky ;) a taky někdo kdo chápe co chci ;) ještě bych mohl místní rejpaly uzemnit tím že to není na auto*smich*

ladaadal*
hodnocení

0x

Já se chci jen zeptat, k čemu je to dobré. Má to nějaký spec. vlastnosti, nebo jen na parádu jako třeba podsvícení motorky?

hodnocení

0x

Moc se omlouvám, že Vám neporadím, protože nemám zkušenost, ale zajímalo by mne pár věcí...

a) Až ta světla vyrobíte, necháte si je homologovat?

b) Pokud ne, budete je měnit pokaždé, když pojedete na technickou prohlídku?

c) Jak hodláte řešit případnou policejní hlídku, která Vás zastaví a bude chtít třeba info o homologaci (štítek, potvrzení, atd.)

Díky za informace.

repkin*

c) když to bude kvalitně provedené a né zprasená fušeřina, ptát se ani v 99% případů nebudou, otázka v jaké kvalitě to dokáže tazatel vyrobit

dvdr5*

když seženu tu tyčku na KTEROU se tady ptám (neptám se jestli je to legální nebo jestli je to užitečný) tak si myslim že to dokážu udělat "neviditelně"

erikch*

už je to dýl,ale na foru R19 to kdysi probíhalo-maník to i vyrobil a nafotil-musel jsem uznat,že fakt super a onou tyčkou byla tuším vodící(nastavovací) k žaluziím...byl to právě jakože světlovodivý plast(designérsky kvůli "zneviditelnění" té tyčky-co si tak pamatuju...) Jinak při trošky "nudy" u PC se nechá vygooglit venku(češi jsou nenažranci a vše co zvenku dovezou za pár Éček minimálně zdvojnásobí) na všelijakých tuning forech,klubech atd.v SRN,A,ESP a i Frantíci hodně zajímavostí...Když jsem ještě dělal noční v herně jako šolich,tak jsem se na netu nudil a brouzdal a fakt jsem narazil na spousty vychytávek za pár kaček...

dvdr5*

s homologací samozřejmě počítám, proč se ptáte? přece si nebudu dělat problémy

petr123*

Chceš si to udělat sám abys ušetřil a přitom to mít homologované? No tak to asi těžko :-P

Jen pro zajímavost... a také proto, že za homologaci zaplatíte víc, než když si to koupíte už hotové

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]