Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s výběrem předních kotoučů a destiček na mého miláčka Citroen ZX, 1,6i, 1992. Mám roční nájezd cca. 8 000 km. Vůbec ale nevim, které mám vzít. Rozpočet mám bohužel trochu omezený a tím, že moc nenajedu, hledám spíš dobrý poměr cena / výkon.
Poradili byste mi, prosím?
Díky moc!
vemte to klidně i od MEYLE maj slušný ceny a ted na některý díly i 4 letou záruku já snimi nemám problém
Trochu jsem teď sondoval internet a už jsem se prakticky rozhodil. Koukněte prosím na tyto odkazy a případně odsouhlaste...díky moc všem! Je skvělý, že se takhle člověk může s někým poradit
Mě kotouče Brembo vydržely sotva 10.000km. Takže já jim nevěřím. Ale je to jen jedna osobní zkušenost.
fanda bremba nejsem ale jsou dobre , naposled jsem je daval pred rokem na range rovera a bez problemu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.