Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford ka - chcípe

Od: mmartinn* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám Ford Ka, r.v. 1998, vyměnil jsem baterku a od té doby mi začaly padat otáčky, prostě pokud to nemám pod plynem, tak to hned chcípne. Nevím zda to má něco společného s tou výměnou baterky, či ne, zda tam není třeba nějaká jednotka, která se musí po odpojení baterky znova zapnout, nebo nějak odblokovat? Nebo jestli to je náhoda, že se to stalo zrovna ve chvíli, kdy sem měnil tu baterku. Nebo třeba voda, jestli se nemohla někam dostat, pršelo, když jsem to měnil. Opravdu si nevím rady.

Moc děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jura32*
hodnocení

1x

Prodat to,a koupit Felícii já ti to říkám furt!*smich*

mowla*
hodnocení

0x

Spíš bych odhadnul, že při výměně se uvolnil nějaký kontakt (při manipulaci s baterkou a přívodními vodiči) - chce to všechny zkontrolovat, případně očistit a namazat vazelinou (proti korozi) - něco podobného mi dělao špatné ukostření - přechodový odpor...

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

zkuste nastavit skrtici klapku coz se dela pokazde pri odpojeni baterky, zkuste to znovu odpojit na par minut a pak si dat 8km v kuse mela by se nastavit pokud ne tak PC

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]