Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio renault

Od: clious odpovědí: 4 změna:

Ahoj, potřeboval bych poradit prosím, dnes jsem si zakoupil vozidlo renault clio, k auto jsem dostal originál autorádio renault, jenže po připojení se mi na display objeví čyři nuly, jako by t chtělo nějaký kod nebo tak jsem to aspon pochopil, nevíte někdo jak na to? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

předně by to chtělo znát onen kod-bez toho je popis vložení k ničemu...,co si tak vybavuju-myslím,že bud čísly předvoleb stanic(přerušovaným mačkáním 1 naskočí postupně číslo od 1 do 9,pak 2.předvolba druhé číslo kodu v pořadí atd.)

hodnocení

2x

no jestli neznáš kod čekají tě tiché jízdy*smich*

vlez na náký renault forum třeba se tam najde šikula co ti ho dle výrobního čísla zjistí*cteni*

clious
hodnocení

Tak už se mi to povedlo, bylo to napsané na tom autoradiu, všelijaké číslice, našel sem tam 4 mísnou serii a zadal sem ji tam, a ono to najednou hrálo *smich* Ono když jsem slepej tak je to těžké*smich* Ale i tak děkuji Vá m za snahu . Dal sem vám bodík ;)

mkat*
hodnocení

0x

Ked to radio odpojiš od baterie,znova budeš potrebovať ten kod.Tak si ho nezmaž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]