Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jsem dědickou 32 let starého auta od roku 2005.Neprihlasila jsem jeho na sebe,protože nemám na nej žadné doklady.Pojištění zaniklo rok pred tím,než jsem dostala rozhodnutí soudu o vlastnictvi.Jak mám postupovat?Když požadám o duplikaty TP,dostanu pokutu v jakém rozsahu,a jak mám se pojistit,když jsem neplatila 3roky pojistné.Auto jsem ne provozovala jelikož nemám ridičák.Děkuji za řadu
Pokud jste auto ani doklady neměla můžete se hájit že majitel asi teda otec nebo manžel to nevyčtu sté otázky auto prodal ještě před tím než zemřel nebo si vyžadat na uřade duplikáty dokladů 100., za kus a zrušit po novém roce na čestné prohlášení ale musíte již 1.ledna auto mít pojištěné.
doplněno 20.12.08 11:59:Ještě jsem zapomněl že musíte auto na sebe převézt pokud to nepůjde jinak
Určitě to přehlásí a myslím že žadnou pokutu platit nebudete ale samozřejmně vám vynadají proč jste nepřišla dříve zatím nevím kdo by dostal pokutu takových je nás více přeji mnoho ůspěchu.
Samozřejmně budete muset nahlásit ztrátu SPZ za kterou se platí kolem 200.,ale spíš bych to vše skusil nahlásit jako že auto se vším všudy prodal jako majitel dříve a auto nepřepsal prostě to nevíte a on už to nepoví myslym že v tomto případě bude stačit jen čestné prohlášení že jako dědicka to chcete zrušit že auto nemáte ani neměla a samozřejmně nevíte kde je zda je sešrotované nebo pojízdné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.