Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hliníkový výfuk z Polska?

Od: krocik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,mám dotaz ohledně hliníkových výfuků na starší auta ( výroba polsko ). Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky za info.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

Nemyslite tim hlinikovy nastrik? O komplet vyrobe z hliniku jsem jeste neslysel, nerez se vyskytuje.

Na normalni auto staci IMHO uplne normalni Polsky vyfuk v cene tak 2-3 tisice za komplet, docela se drzi, zivotnost odhaduju na nejmin 5 let (zas tak dlouho jsem ale auto nikdy nemel ;) )

hodnocení

0x

sou jen pohliníkovaný mám je na rodiných vozech vydrží dnes už jak bossal tak ty 3 roky a když najdeš toho správnýho prodejce dodaj ti to i s těsněním a šrouby v ceně

jarda3*

V tomhle provedeni jsem mel Polmostrow a po 3 letech kdyz jsem auto prodaval vypadal zvenci naprosto OK, tech 5 let to myslim vydrzi... Proste za tu cenu IMHO nema cenu resit.

gumidek*
hodnocení

0x

Nejlepší je sehnat náš Tyll. Kvalita zpracování je víc než dobrá a cena dostupná. Sám má Tylla na Fávu a po roce jsou beze změn a to jsem jezdil i v zimě. Nikde ani náznak koroze.

hodnocení

0x

Měnil jsem nejprve trubku výfuku (od katu na tlumič)-cz výrobek a relativně dobrá cena.ale pok odešel i tlumič,na aukru jsem za velmi dobrou cenu koupil celý set (trubka,tlumič,spony,závěsy ) ,taky pohliníkovaný (prý),dvě zima a tlumič je stále OK.Jen ta trubka-polská se mi zdála o dvě kila (+-) težší než od cz výrobce(zatím mi stojí ve sklepní kóji).

Když vezmu průměrnou životnost do 5 roků a cenu (ne mé auto) nejdražší cca 5-6000 a polský z aukra i s poštovným za necelé 3000kč a téměř stejná životnost- tak není co řešit.Navíc ještě jsem neviděl prodávat vše v jednom (spony,závěsy + celý výfuk)

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

nejlespi jsou nerezove pokud si auto chcete nechat dele je dobre si nechat udelat z nezeru (trubky si nechate svarit v cr) a tlumice koupite v usa od magnaflow za cenu polskych jen musite cca mesic pockat na dopravu pokud to nechcete posilat letecky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]