Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční parkovací senzory

Od: kocour17* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Mám problém vlastím vůz Peugeot 307sw r.v. 2003 ,vůz je vybaven vzadu p.senzory.

Problém je v tom když dám zpátečky senzory dlouze pípnou a pak nic... i když je tam překážka

Nesetkal jste se někdo s tímto problémem? Prosím o pomoc Děkuji

doplněno 08.06.12 18:52:

a ještě bych se chtěl zeptat mám ještě jeden problém s palubním počítačem(displej) svítí slabě a blíká. žárovky jsem měnil

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusivk
hodnocení

0x

Na mém stejné starém Focusu to udělá občas. Je to špinavý senzor anebo dým z výfuku, který senzor zblbne.

Může to být i uhnilý kabel na některém senzoru, resp. skrat.

hodnocení

0x

chce to prohlídnout kabeláž a konektory jednotlivých čidel - oxidace uhnilí kablíky,to samý s tím počítačem skusit očistit a mírně naohejbat kontakty konektoru

liborh
hodnocení

0x

Ahoj, mam stejny problem, vlastnim octavii s park asistentem a pri zarazeni zpatecky mi dlouze pipne a pak nic.

Zajima me zda uz jsi problem vyresil a cim to bylo, dekuji za odpoved:) .

hodnocení

0x

Ahoj všem, já mám zase u FORDa S-Maxe problém takový, že jakmile zařadím zpátečku, tak senzory dávají táhlý souvislý tón, ačkoliv žádná překážka není. Před 14 dny ještě fungovaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]