Nejste přihlášen/a.
Na mé feldě mi nesvítí panel na kterém se nastavuje topení, musím vyměnit celý panel? nebo jsou tam jen žárovičky které se dají vyměnit? popřípadě je to kabelem?
Hele chlape, jestli jsem to pochopil dobře, koupil sis Felicii 1.9D a teď ji dáváš dohromady. Dáváš tam repráky, kloužou Ti pedály a teď píšeš, že Ti nesvítí topení. Myslím, že by ses měl stát členem Felicia klubu (jen vyplníš registraci a jsi tam) a tam máš plný forum těhlech věcí a problémů. Tady to jedině zabírá místo a hlavně Ti na to po chvíli všichni přestanou reagovat. Nic ve zlým
Kdyžtak se to dělá tak, že vytáhneš popelník a lehce šroubovákem zespodu vypáčíš ten kryt černý (se symboly tepla a chladu a stupni ventilátoru) a tam je takový ještě plastový průhledný kryt a ten odendáš taky a máš tam dve zelený žárovky. Mají je v autopotřebách většinou. Fakt se mrkni na klub, je tam toho moře.
No mám ji 5 měsíců,
Po 3 měsících jsem stihl vyměnit...
-Nová spojka (komplet) na převodovce se urvala objímka spojky. 1500,-
-Homokinetické klouby+Manžety 1000,-
-Držáky stabilizátorů 300,-
-Lanka ruční brzdy 250,-
-Obložení zadních brzd (Měl jsem náhradní)
-Klíňák (pískal) 200,-
-Termostat (nespínal správně) 200,-
-Levý blinkr (starý byl hnusný,zažloutlý)100,-
-Jeden kříž vnitřního h. kloubu (300)
-Silentblok pod převodovkou (300)
-Střední díl výfuku + spony,silentbloky... (800)
-Přední brzdové destičky (400)
-Při odtahu když mi odešla spojka mi známý vyrval lano i se závitem z auta
-Brzdové válečky zadních brzd (400)
-Vložka dveří (300)
-řadící páka,manžeta (200)
-Krytka mlhovky (50)
Teď v zimě spíše udělám pár věcí v interiéru, celkem bych potřeboval zatím jen to podsvícení topení a přístrojovky, taky mi nefunguje el.ovládání světel nahoru a dolů, to zatím neřeším.
Jo, na tom foru se regnu
Asi pozdě, ale mám na to fintu.
Sundá se ten černý ovál i s budíky a spínači (jako celek ven). A samosebou i volant a u převodovky náhon, ať se něco neurve.
Pak se povolí dva horní šroubky toho panelu topení (jsou přístupné zevnitř tam, kde je spínač varovek a výhřevu okna).
Ty tři knoflíky panelu se ťuknutím zatlačí dovnitř palubky a tím se panel vycvakne. Pak se demontuje ven, sundají se knoflíky a pak světlovod s plexiskla.
Vymění se dvě celoskleňené žárovky a je to
Podsvícení jsem nikdy neměnil (je to na mě moc tuzing), ale dá se ten zelený světlovod přebýt třeba vysocesvítivou modrou LED . Trochu bych zkusil experimentovat a pak tam dal nějakou, která bude při prosvícení vypadat dobře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.