Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia nesvítí topení

Od: mathers322* odpovědí: 8 změna:

Na mé feldě mi nesvítí panel na kterém se nastavuje topení, musím vyměnit celý panel? nebo jsou tam jen žárovičky které se dají vyměnit? popřípadě je to kabelem? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sou tam žárovičky

doplněno 11.12.12 22:02:

tu manuál wrp.cz/...

mowla*
hodnocení

0x

Jsou tam žárovičky, pokud si dobře vzpomínám, dvě... Akorát už si nepamatuju, jak se to rozebírá...

cobrak*
hodnocení

0x

Hele chlape, jestli jsem to pochopil dobře, koupil sis Felicii 1.9D a teď ji dáváš dohromady. Dáváš tam repráky, kloužou Ti pedály a teď píšeš, že Ti nesvítí topení. Myslím, že by ses měl stát členem Felicia klubu (jen vyplníš registraci a jsi tam) a tam máš plný forum těhlech věcí a problémů. Tady to jedině zabírá místo a hlavně Ti na to po chvíli všichni přestanou reagovat. Nic ve zlým ;)

doplněno 11.12.12 22:14:

Kdyžtak se to dělá tak, že vytáhneš popelník a lehce šroubovákem zespodu vypáčíš ten kryt černý (se symboly tepla a chladu a stupni ventilátoru) a tam je takový ještě plastový průhledný kryt a ten odendáš taky a máš tam dve zelený žárovky. Mají je v autopotřebách většinou. Fakt se mrkni na klub, je tam toho moře.

mathers322*
hodnocení

No mám ji 5 měsíců,

Po 3 měsících jsem stihl vyměnit...

-Nová spojka (komplet) na převodovce se urvala objímka spojky. 1500,-
-Homokinetické klouby+Manžety 1000,-
-Držáky stabilizátorů 300,-
-Lanka ruční brzdy 250,-
-Obložení zadních brzd (Měl jsem náhradní)
-Klíňák (pískal) 200,-
-Termostat (nespínal správně) 200,-
-Levý blinkr (starý byl hnusný,zažloutlý)100,-
-Jeden kříž vnitřního h. kloubu (300)
-Silentblok pod převodovkou (300)
-Střední díl výfuku + spony,silentbloky... (800)
-Přední brzdové destičky (400)
-Při odtahu když mi odešla spojka mi známý vyrval lano i se závitem z auta
-Brzdové válečky zadních brzd (400)
-Vložka dveří (300)
-řadící páka,manžeta (200)
-Krytka mlhovky :) (50)

Teď v zimě spíše udělám pár věcí v interiéru, celkem bych potřeboval zatím jen to podsvícení topení a přístrojovky, taky mi nefunguje el.ovládání světel nahoru a dolů, to zatím neřeším.

Jo, na tom foru se regnu :)

cobrak*

Tak to bývá, no. Ale kdybys měl Oktávku, počítej 4x víc ;) Kdyžtak mi napiš do interní pošty, kdybys něco potřeboval, třeba poradím ;)

mathers322*
hodnocení

Vyřešeno: obě žárovičky spálené :)

gumidek*
hodnocení

0x

Asi pozdě, ale mám na to fintu.

Sundá se ten černý ovál i s budíky a spínači (jako celek ven). A samosebou i volant a u převodovky náhon, ať se něco neurve.

Pak se povolí dva horní šroubky toho panelu topení (jsou přístupné zevnitř tam, kde je spínač varovek a výhřevu okna).

Ty tři knoflíky panelu se ťuknutím zatlačí dovnitř palubky a tím se panel vycvakne. Pak se demontuje ven, sundají se knoflíky a pak světlovod s plexiskla.

Vymění se dvě celoskleňené žárovky a je to :)

doplněno 13.12.12 09:35:

Podsvícení jsem nikdy neměnil (je to na mě moc tuzing), ale dá se ten zelený světlovod přebýt třeba vysocesvítivou modrou LED *hi*. Trochu bych zkusil experimentovat a pak tam dal nějakou, která bude při prosvícení vypadat dobře ;)

mathers322*
hodnocení

Já vycvaknul plast okolo, pak knoflíky a průhledný plast a byl jsem u žároviček :)

Jěště mě napadlo, dá se nějak změnit barva podsvícení? všiml jsem si tam nějakých zelených proužků

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]