Nejste přihlášen/a.
Zajimalo by mne, zda ma pojistovna nejakou lhutu na vyplaceni plneni? Je to jiz vice jak mesic, co mi nabourali auto a nic se nedeje. Likvidator si muj vuz nafotil za dva dny, ale od te doby je to uz vice jak mesic - mozna dva a zadny dopis, zadny email, nic.
Ma pojistovna nejakou lhutu? nebo muzu cekat treba do vanoc? Jedna se o pojistovnu UNIQA, cimz take varuji ostatni, ze se nestavi k reseni skodnich udalosti moc seriozne.
Mel jsem uz nekolik nehod a vzdy mi pojistovny skodu uznaly behem 14 dnu a za mesic jsem mel penize na uctu.
Diky za info a Vase zkusenosti,
Petr
A ohodnocení škody je rozpočtem nebo fakturou? Jestli třeba nečekají na fakturu ze servisu. Jinak pourgovat a zeptat se. Měl jsem pojistnou událost - ČPP, rozpočtem, peníze přišly ani ne za měsíc.
Jinak varování před konkrétní pojišťovnou je v případě povinného ručení úsměvné, protože poškozený si pojišťovnu nevybírá
zpravidla je to v praxi tak, že škůdce je klientem nízkonákladové pojišťovny, platí nejmenší možné částky a jeho popjišťovna pracuje tak rychle, že postaví klienta před hotovu věc a než se poškozený rozkouká má na účtu směšnou částku a pojišťovna to považuje za uzavřenou věc...
Píšete že máte nějaké zkušenosti, tak jistě víte, že musíte mít celý proces neustále pod kontrolou, veškerou komunikaci s pojišťovnou na doručenky, pokud to řešila policie, číslo jednací spisu a přesné termíny jednotlivých úkonů atd...
Nejde o rychlost pojistného plnění, jde o to, aby Vám byla uhrazena SKUTEČNÁ ŠKODA...jak to ukládá občanský zákoník...a tomu se bude chtí pojišťovna 100% vyhnout...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.