Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá si udělat profesní průkaz a C

Od: tirak* odpovědí: 4 změna:

Mám zájem o práci řidiče, akorát nemám řidičák C a profesní průkaz. Zajímalo by mě kolik to tak stojí udělat ten řidičák a ten profesák a jak dlouho to trvá. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

parazit
hodnocení

0x

Počítej tak měsíc na řidičák,a to musíš mít na osobák.a tušim že pak potřebuješ na profesák 35 hodin školení (povídání*zed*)

nejlepe uděláš když pujdeš do autoškoly a tam ti to řekbnou na tuty.co a jak.

PS.suma sumárum 25000.-

proostatnisdf
hodnocení

Řidičák na osobák není problém, ten mám, už mi zbývá jenom ten profesák a C...

uztobude12*
hodnocení

0x
Řidičák na C počítej, když vše pujde dobře, tak kolem toho měsíce no. Cena se pohybuje tak 13-16, zalezi kde. S profesním průkazem už je to trochu horší. Musíš absolvovat 140h školení a pokud ti není 21let a chceš jezdit s vozem nad 7,5t tak 240h školení. To už trvá trochu dýl no. To může být 2 měsíce nebo i pět. Záleží, jak často to bude dané akreditované školící středisko mít. To 240h školení počítat tak 4-8 měsíců. Co mě překvapuje, je různorodost cen. Vím, kde je cena 140h š. za 11000 ale vím i kde to mají za 30000 a u obou je vše se vším všudy (jízdy, hodiny, ...). 240h školení nevim, ale typuju kolem 25-35tis.

parazit
hodnocení

0x

A Nepočítej že když ti bude z řidičáku kapat inkoust .že tě hned pustí za kamion. Chce to tak dva tři roky jezdit s něčim menším..IVECO,AVIE.atd.*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]