Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,potřeboval bych poradi s Felicií.Stále mi jako by přibržduje přední kolo.Nenechá se s tím ani jezdit.Volantem to mlátí po ujetí cca 10 kilometrů.Ale někdy to neudělá ani po 100 kilometrech.Přední brzdy už jsem rozebral a vše vyčisti a promazal,chvilku jsem si myslel,že jo to ok.Ale včera jse mi to stalo opět.Nevím už jestli to je vůbec brzdamy.Nemůže to dělat poloosa?Nebo něco jiného?
Může to být cokoliv např.to může dělat pneu že to mlátí pak ta poloosa tedy kloub,že to přibržduje tak brzdič nebo špatná hadička ke kolu stává se že hadičkou prochází málo kapaliny nebo také možnost ložiska kol moc dotažené možností je dost.
Pokud vam pribrzduje kolo, tak to poznate tak, ze po delsi jizde sahnete rukou na plechovy rafek kola, bude teply nebo horky).
Pokud bude studeny tak brzdy nepribrzduji a je treba hledat jinde.
Pisete ze jste vse vycistil, kdyz jste daval zpet desticky zkousel jste sroubovakem zda vam jdou natlacit zpet prasatka, jetli jdou volne?
Pokud ano, posledni moznost sou stare gumove hadicky ktere vedou k prasatkum.
Vetsinou se stane ze se vevnitr hadicky odloupne kousek gumy a ten zablokuje pruchod brzd. kapaline, kolo pak pribrzduje protoze v prasatku tim poadem zustava natlakovana kapalina, ale kdyz zastavite v servisu nez se dostanaete na hever, tlak vetsinou ujde a servisak si klepe na celo ze to kolo je dobry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.