Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká kancelář pojistitelů Ostrava

Od: slovacko* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,potřeboval bych poradit s placením pojistného.V r.2009 jsem měl malý motocykl Moskito tři měsíce jsem ho nepoužíval a tudíž i neplatil pojistné,poté jsem ho prodal.V r.2011 jsem ovšem obdržel upomínku na zaplacení pojistného právě na tyto tři měsíce.Toto jsem uznal a taky jim to doplatil a myslel si,že je to v pořádku.Ale ouha,v r.2011 jsem jim to zaplatil a v r.2012 mi přišli už tři upomínky na znovu zaplacení tohoto tříměsíčního nedoplatku.Jediné co jsem si sám všiml a zjistil číslo jejich účtu na mnou zaplacené složence je stejné jako v upomínkách ale variabilní symbol na mnou zaplacené složence a v jejich upomínkách je jiný? Posílal jsem jim to na jejich P.O.BOX do Ostravy ale bez nějakého účinku.Ted jsem naposledy psal přímo na ředitele Mgr.Krejzu,skutečně už nevím jak dál.Nikde žádné dluhy nemám a ani mít nechci,je velice špatná doba,jsem samoživitel.Můžete mi prosím někdo poradit co s tím?Ždímat a zcela neprávem poctivé lidi to by jim šlo.Je to hnus.Děkuji a přeji krásný den všem slušným lidem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

pokud jste to ČKP zaplatil, je vše v pořádku...Pokud nezaplatil, zaplaťte...Nikdo z nás neví, na jaký účet a pod jakým VS jste platbu poslal, V púřípadě že jste skutečně zaplatil na jejich účet přesně podle 1. výzvy a peníze tam dorazily, nejlepší bude připravit si doklad od banky o odchodzí platbě, informovat ČKP aby dál neobtěžovala, a v případě že bude, očekáváte soudní platební rozkaz protu kterému podáte odpor, odůvodněný tím že jste po první výzvě dlužnou částku uhradil a potvrzené banky přiložíte, tím vše skončí. vy budete mít advokáta kterého Vám nakonec bude muset zaplatit ČKP...

Pokud to bylo jinak a peníze jste poslal jinam, máte smůlu a čeká Vás dlouhé zjišťování a vysvwtlování...bohužel u ČKP není komu vysvětlovat

Jinak můžete zavolat dvojici Klíma/Kroupa nebo jiné televizi a ukázat jim složenku či potvrzení io zaplacení a uděšlat tam ČKP reklamu

ČNB, odbor dojhledu nemá také co na prácvi, a ombudsman se také nudí, k tomu necelých 200 poslanců atd...

Většina poslanců totiož neví, jaké problémy majé ldé se zákony které oni zpackali... a ti co to ví ale nic nedělají, ti by měli ze sněmovny vypadnout...piště jim

slovacko*
hodnocení

Dobrý den,ano jak jsem se již zmínil zaplatil jsem hned na první výzvu a mám ústřižek složenky,kterou mi oni poslali.Na ústřižku je jejich číslo účtu,ale jiný variabilní symbol než v upomínkách co mi posílají.Nehodlám jim to platit vícekrát,kvůli jejich hlouposti.Děkuji slovacko.

hodnocení

0x

slovacko, a vozidlo je po prodeji přepsané?

koukáte na jejich stránky bezpojisteni.cz sledujete průběh Vašeho případu..

nebo se mě ptejte

slovacko*
hodnocení

Dobrý den,ano i na jejich stránky jsem se díval,to je vše v pořádku,prodáno a přepsáno.Jde o to,že už při první upomínce jsem jim to zaplatil jejich poslanou složenku,ústřižek mám schovaný ale na tý složence je jejich číslo účtu shodné s tím co je v upomínce ale na ústřižku je jiný variablní symbol než v upomínkách.Tady vidím já problém,ale nevím už jak jim to vysvětlit.Děkuji slovacko.

někde čtete něco špatně, na přesnou radu bych musel vidět dokumenty...

nu*
hodnocení

0x

ČKP samozřejmě může mít několik VS, aby odlišila jednotlivé platby...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]