Nejste přihlášen/a.
mam prosbu o radu.Zakoupila jsem karavan,prodavajici jiz provedl poloprevod. Karavan ma do srpna platnou STk,ale je ve spatnbem stavu,v podstate nepojizdny,koupila jsem ho za ucelem postaveni na zahradu.
Dostavila jsem se na dopravni odbor k prihlaseni,a zaroven jsem zadala o ulozeni znacky do depozita,protoze karavan nebude pouzivan.
Odmitli mi jej vsak zaregistrovat,s tim,ze musim prinest jeste protokol o evidencni kontrole,ktery musim cerstve nechat vyplnit jako kupujici-stary protokol od prodavajiciho pry neplati.Ja se vsak domnivam,ze pokud jsem se stala vlastníkem (např. na základě kupní smlouvy), pak jsem dle § 13 odst. 3 zákona č. 56/2001 Sb.oprávněna vozidlo do depozita uložit a tento protokol neni nutny.
dost dobre nevim,jak mam dostat karavan na stk k evidencni kontrole.
vubec se jim jezdit nebude.co radite?
Dodávám k dotazům,které mi píšete: prodávající udělal polopřevod.Já,když ho chci odhlásit nebo uložit aspoń značku do depozita,ho ale musím první na sebe přihlásit/!/.abych mohla odhlášení provést.K přihlášení ale musím mít podle tvrzení dopravního odboru protokol o evidenční kontrole,nepodařilo se mi vyjasnit jim,že těžko si pro něj dojedu,když karavan je nepojízdný. Jedině snad kdyby ještě prodávající požádal o vyřazení z provozu-ale není tam podmínka o likvidaci vozidla?Nemám s tím zkušenost
aby se to dalo odhlásit pro jiné ůčeli je třeba to nejdřív na sebe přihlásit tj sehnat papír o evidenci udělaj to i na bouračku a i na nepojízdné vozidlo či karavan jen to napíšou do protokolu pak dopravka podepsat čestný prohlášení že to bude užito k jiným ůčelům a hurá stím na zahradu na vlek snad eko výpalný neni dyt to nemá motor pokud teda nejde o auto
sežente někoho kdo tu evidenci zařídí bez přítomnosti vozu nebo jim řekněte že je to bouraný a že to nemůže přijet a oni by to na vaši žádost měli taky napsat s tím že do protokolu uvedou havarovaný stav
řešil sem něco podobnýho s osobákem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.