Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzání táhla

Od: sanka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,chtěl jsem poprosit o radu,jestli se s tím dá něco dělat,zamrzají mi dveře u Cordoby,teda okolo gum je to v pořádku,klíček strčím do zámku taky v pohodě,otočit to taky není problém,ale zamrzá táhlo u kliky..Je to teď třetí zima,co auto mám,první mě to docela překvapilo,ale nějak jsem to neřešil,potom jsem opravoval zámek,rozmontoval jsem ho a složil,ani nevím jak,ale funguje jak má,stál asi nademnou sám pan bůh.. :) Potom to šlo dobře,jestli to zamrzlo možná jednou,akorát jsem tam stříknul trochu nějakého oleje na konzervování a byl klid,ale teď v zimě to zase začalo a v plný parádě,zamrzlé to mám asi už týden v kuse,někdy ani když jedu cca 15 minut do práce a mám puštěné topení naplno i výfuk větrání mám nasměrovaný na dveře,tak to nepovolí..Zkusil jsem do zámku nastříkat WD i grafitový sprej,jestli se to k něčemu tam dostane a pomůže,ale prostě nic..Nevím už co s tím,budu rád za každou radu..Lézt do toho auta ze zadu je o nervy,nemluvě o tom,že u toho člověk vypadá jako úplnej idiot.. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Rozebrat a vysušit a namazat - do mechanismu zavírání dveří se dostala voda a teď mrzne... :-D

doplněno 11.12.12 22:26:

Vystříkat - mechanismus zavírání dveří - tedy vlastní zámek (ne to, kam se strká klíč, ale to, co drží dveře zavřené/zamčené)...

hodnocení

0x

uplně nejjednoduší je natáhnout do stříkačky nemrznoucí směs s odstřikovačů a pěkně to vystříkat ted sem tímto léčil zámek feldy pak kapku silikonovýho oleje a měl by bejt pokoj

sanka*
hodnocení

Co přesně vystříkat? :) Jako to táhlo,nebo i zámek?

hodnocení

0x

ahoj taky mám cordobu a mám ty samé problémy dobře je to popsané na stránkách seat forum i jak rozebrat zámek odkaz : seat-forum.cz/... mrkni na ten odkaz snad jsem pomohl

sanka*
hodnocení

Děkuji moc,teď jak je obleva,tak to povolilo,tak se to pokusím nějak udělat.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]