Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chtěl jsem poprosit o radu,jestli se s tím dá něco dělat,zamrzají mi dveře u Cordoby,teda okolo gum je to v pořádku,klíček strčím do zámku taky v pohodě,otočit to taky není problém,ale zamrzá táhlo u kliky..Je to teď třetí zima,co auto mám,první mě to docela překvapilo,ale nějak jsem to neřešil,potom jsem opravoval zámek,rozmontoval jsem ho a složil,ani nevím jak,ale funguje jak má,stál asi nademnou sám pan bůh.. Potom to šlo dobře,jestli to zamrzlo možná jednou,akorát jsem tam stříknul trochu nějakého oleje na konzervování a byl klid,ale teď v zimě to zase začalo a v plný parádě,zamrzlé to mám asi už týden v kuse,někdy ani když jedu cca 15 minut do práce a mám puštěné topení naplno i výfuk větrání mám nasměrovaný na dveře,tak to nepovolí..Zkusil jsem do zámku nastříkat WD i grafitový sprej,jestli se to k něčemu tam dostane a pomůže,ale prostě nic..Nevím už co s tím,budu rád za každou radu..Lézt do toho auta ze zadu je o nervy,nemluvě o tom,že u toho člověk vypadá jako úplnej idiot..
ahoj taky mám cordobu a mám ty samé problémy dobře je to popsané na stránkách seat forum i jak rozebrat zámek odkaz : seat-forum.cz/... mrkni na ten odkaz snad jsem pomohl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.