Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych pomoci. Dne 10.10.2011 jsem si zakoupil automobil. Druhý den jsem odjel na dovolenou a bohužel jsem auto nepřepsal na sebe a nedal značky do depozita. Auto jsem měl 7 měsíců v opravně na značkách, dával jsem ho do kupy. Auto je v polopřevodu pojistka je na něm nová. Pozítří jdu na převod. Dá se těch 7 měsíců nějak vyřešit nebo musím platit penále. Děkuji všem za odpověď.
Penále? Za co? Klidně tam jděte, pokud máte doklady a ostatní dokumenty OK, tak to bude za 800Kč správní poplatek a podle druhu Eura ještě poplatek sdruzeni-sova.cz/...
Takže bych neměl nic plati? Já si ted o víkendu zařídil pojistku ta běží a ve čtvrtek jdu na převod. Ale auto stálo 7 měsícu na značkách bes pojistky. Je to mé první auto tak se ptám děkuji.
pajza, teď určitě nebudeet platit žádné sankce. Ale až přijde od čkp, tak se ozvete a vyřešíme to, jako desítky jiných zde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.