Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teče olej

Od: punker* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Mám daewoo nexia 1.5 GL rv.1996 nechal sem měnit těsnění pod víkem ventilů a u olejové vany,ale když vanu utřu do sucha tak je druhý den zase od oleje...nevíte odkud to teče a jestli by to vadilo na STK? loužičky nedělá

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

endyfrog*
hodnocení

0x

Pokusil bych se vanu ještě dotáhnout pokud je tam nové těsnění je třeba čas aby si sedlo pokud pojedete na stk raději před stk dobře utřít oni dnes hledaj co můžou

doplněno 05.06.12 18:18:

Na stk nesmí kapat jinak to daj do vážné závady pokud je tam jen nějaká mastnota tak daji do lehké

erikch*

pokud to někde od vany teče-je nutné zjistit zda náhodou není problém třeba v simerinku(pak by bylo zbytečné "honit" těsnění vany),bylo by dobré přetěsnit(jsou různé olejoodolné tmely-RTV apod.)...ten kdo to dělal by měl po sobě zkontrolovat(a to u běžícího motoru,kdy je oběh oleje pod tlakem...)

hodnocení

0x

osobně bych jel tam, kde to dělali, aby mě za moje peníze předali kvalitní dílo.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

pokud je tam papirove nebo korkove tesneni tak dotazeni to jen zhorsi

smetreg*
hodnocení

0x

Mně olej utíkal přes čidlo oleje - u jednoho z těch kontaktů byla prasklina . Čidlo se nachází za plastovým krytem motoru pod pravým předním kolem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]