Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
koupil jsem vůz, který nemá zaplacenou eko daň. Vůz je z roku 1995. Já jsem veden pouze ve velkém techničáku jako uživatel. Mám auto přihlásit na sebe a zaplatit eko daň? nebo nemusím přihlašovat a postačí mi jen že jsem psaný jako uživatel a mám kupní smlouvu. Tak či onak kdo tedy potom zaplatí eko daň? bývalý majitel vozu? děkuji za odpovědi
honza
Eko platíte vy pokud auto dohlásíte na sebe...docela by pomohlo jaké to je auto,ale rok 1995 je buď euro 1-5000kč,nebo euro 2-3000kč
Díky, právě jsem chtěl vědět jestli vůz musím dohlásit a zaplatit eko, nebo nehlásit a nechat to tak jak to je, neplatit eko a být pouze uživatel. Pokud to takhle jde udělat.
no tak,příteli nu-auto r.v. 1995 nebude a ani nemůže být bez katu-samozřejmě se bavíme o autech,ne nějaký Hindustan,Mahandra a pod. "hitovky " Indického trhu...(čili v 99% případů EURO 0,ačkoli i bez katu může být EURO I)-ve Švýcarsku byl jako v první zemi na světě povinný kat už v roce 89,ostatní(EU ,USA,Japonsko) to převzali v zápětí...,jinými slovy-najdeš-li auto roku výroby 95 a výš bez katu , vyprodukované v civilizovaném světě,čili v Evropě,USA,Japonsku-máš u mne flašku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.