Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EKO DAŇ - poplatek

Od: honza5 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den ,

koupil jsem vůz, který nemá zaplacenou eko daň. Vůz je z roku 1995. Já jsem veden pouze ve velkém techničáku jako uživatel. Mám auto přihlásit na sebe a zaplatit eko daň? nebo nemusím přihlašovat a postačí mi jen že jsem psaný jako uživatel a mám kupní smlouvu. Tak či onak kdo tedy potom zaplatí eko daň? bývalý majitel vozu? děkuji za odpovědi

honza

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lol21*
hodnocení

0x

Eko platíte vy pokud auto dohlásíte na sebe...docela by pomohlo jaké to je auto,ale rok 1995 je buď euro 1-5000kč,nebo euro 2-3000kč

honza5
hodnocení

Díky, právě jsem chtěl vědět jestli vůz musím dohlásit a zaplatit eko, nebo nehlásit a nechat to tak jak to je, neplatit eko a být pouze uživatel. Pokud to takhle jde udělat.

nu*

ne, bude to euro I a ekodaň 5000,- Kč

doplněno 05.06.12 19:08:

nebo euro 0 - 10.000,- Kč

erikch*

no tak,příteli nu-auto r.v. 1995 nebude a ani nemůže být bez katu-samozřejmě se bavíme o autech,ne nějaký Hindustan,Mahandra a pod. "hitovky " Indického trhu...(čili v 99% případů EURO 0,ačkoli i bez katu může být EURO I)-ve Švýcarsku byl jako v první zemi na světě povinný kat už v roce 89,ostatní(EU ,USA,Japonsko) to převzali v zápětí...,jinými slovy-najdeš-li auto roku výroby 95 a výš bez katu , vyprodukované v civilizovaném světě,čili v Evropě,USA,Japonsku-máš u mne flašku...*frajer*

endyfrog*
hodnocení

0x

Ekodan budete platit vy jako kupujicí pokud koupite jakékoliv auto které dani podléhá a stejně budete nuset si auto dohlásit na sebe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]