Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda felicia 1,3 MPi-otáčkoměr

Od: lemplous odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,řeším takový kosmetický detail na felicii 1,3 MPi rok výroby 1999 50kw...a sice to že občas neukazuje dobře otáčkoměr,někdy jakoby se zblázní a neukazuje reálné hodnoty...většinou jde dobře,ale někdy se prostě takhle protočí a třeba za 5 vteřin už zase ukazuje normálně,čím by to mohlo být

Děkuji za rady,auto jede ůplně normálně,žádná změna oproti době kdy šel otáčkoměr 100%

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Jediné co napadá mě jsou špatné kontakty nebo jestli jste náhodou měnil kola za větší než předepsaný rozměr, tak to může zkreslovat. Jestli jste si tam dal třeba 15" či 16".

doplněno 05.06.12 12:33:

Jéé, omlouvám se, já jsem po přečtení otázky odběhl a pak napsal reakci na tachometr. Omlouvám se ;)

gumidek*

Kola skreslují tachometr (rychlost), nikoliv otáčky motoru. Otáčkoměr řídí ŘJ nebo cívka zapalování.

Spíš bude ten špatný kontakt, nebo vyměnit otáčkoměr, kde už je uvnitř uklepaný nějaký drátek nebo oxidace. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]