Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám problém,na pravém kole u felície mám třmen z favorita a hadice k němu je krátká,jde přišroubovat ale při zatáčení se dost napíná a na plný rejd,vrátí cca o 2cm.volant zpět,tudiž se ptám nedá se sehnat nějaká redukce nebo to nějak napojit abych nemusel měnit ten třmen celý?
Brzdové třmeny a jejich držáky jsou tuším stejné. Hadice jsou rozdílné v délce a délce závitu!
doplněno 04.06.12 22:34:
no já mám,tu hadici s tím krátkým závitem takže by tam byla z favorita?A když tam dám tu z delším závitem tak to bude ok?nebo nedá se někde sehnat delší hadice kolik to tak měří potřeboval bych tak 40cm.
doplněno 04.06.12 22:55:jo a ten třmen má závit pro tu hadici kdesi směrem k nárazníku a na druhé straně směrem je ten závit k rameni.
Ty třmeny bejvaj fakt stejný, co jsem koukal. Tu krátkou mám já. Tobě v případě té Feliciové bude kus trčet (schovají se jen ty závity).
doplněno 04.06.12 22:57: Máš tam délku v odkazu a ještě ti kouknu na ty třmeny
Takže jsem koukal a hadice musí jít u obou stran zeshora a ne směrem k rameni
Teď mě to trklo! Nezapojil jsi tu hadici do otvoru pro odvzdušňovací šroubek s gumovou čepičkou?
doplněno 04.06.12 23:11:Právě že stejný, akorát kratší a hadice by tam neměla dosáhnout svojí délkou.
ok,já to skusím zítra vyfotit,no mě jde o to že když zatočím tak se dost napne a nejde ůplně do pravého rejdu aby neprdla nevytekla kapalina a já se někde nevybančil,no a za celý třmen za 1200kč.se mi nechce dávat.
Už skoro spím, ale shrnu to:
Držáky třmenů jsou stejné pro Fa i Fe a jsou pro obě strany stejné L a P
Třmeny jsou stejné pro Fa i Fe, ale rozdílné pro L a P strany (každá strana má svůj třmen k vůli směrování otvoru pro hadici nahoru)
Hadice pro Fe a Fa jsou rozdílné délkou, závity mají stejné a jsou stejné pro obě strany L a P
Skontroluj tedy třmeny, kam kouká výtstup pro hadici (vždy nahoru) a kup hadice pro felicii a dej je tam. Pak to bude OK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.