Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li jde přepsat vozidlo ze 2-místného na 4-místné. Koupil jsem Peugeota 206, který byz veden jako nákladní auto skupiny N1 aby si pán mohl odečíst náklady, ale bohužel pro mě nemůžu vzadu vozit lidi. Vzadu jsou normálně sedačky i pásy. Chtěl jsem se zeptat, zda jde jen úředně přepsat vozidlo na 4-místné. Přestavba vozidla na osobní stojí poměrně dost, tak chci zjistit, zda může automobil zůstat jako nákladní, ale jen přepsat na 4-místné. Děkuji
odpověď je na zadní straně TP,musíte si to důkladně přečíst, jak se stal z osobáku nákladák, zda ve výrobě nebo dodatečně po úpravě z M1 na N1, přepisování naše zákony neznají, vždy se musí provést přestavba a změna technických údajů se pak zapisuje. Řešte to s výrobcem a následně s úřadem, nebo s firmou která má k provádšní přestaveb licenci.
Pokud jste se bál dalších nákladů, mel jste si koupit normální auto, o co bylo 2-místné levnější, to teď dodatečně zaplatíte za potvrzení úprav
Mimochodem u MTX si účtují za "přestavbu" nákladní fabie kombi fabie kolem 1300,Kč, konkurence funguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.