Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat zdali musím nahlásit změnu majitele při prodeji vozidla na dopravním úřadě JSEM-LI V TECHNICKÉM PRŮKAZE UVEDEN POUZE V KOLONCE ODHLÁŠENO NA?
Ještě mě zajímá jestli centrální registr vozidel ze kterého vycháází čkp uvádí i tyto lidi co jsou v technickém průkaze pouze v mezikolonce?
Pokud od doby co jste si auto koupil a co jste ho prodal jste nebyl kontrolován hlídkou pčr nebo jste nedostal pokutu případně nezpůsobil nehodu, tudíž Vám neprokážou, že jste auto provozoval, pak by to jít mělo. Otázka, jestli půl odhlášku udělají na úřadu nebo ne.
vubec nicemu to nevadi , muzete bourat dostat pokutu ale nikdo vam nic nemuze , pokud teda nenakourite policejni auto
Mýlíte se, pokud jste s autem způsobil DN, případně dostal pokutu nebo byl kontrolován PČR a za tu dobu po Vás chce ČKP uhradit pojistné a sežene si od PČR podklady, tak potom Vám tímto prokáže, že jste vozidlo provozoval, neboť jste byl majitelem a s autem jste jezdil a soud se s Vámi už dál bavit nebude. Potom už jen zaplatíte otázkou je, jestli dobrovolně, nebo přes exekutora.
pan se nepta na pojisteni ale na to ze je auto pouze v odhlasce, jedno z mejch aut melo nehodu (rozmasirovalo c4 na kasi) a jedina pokuta byla 2000,- za nehodu. Jinak pokud z autem nejezdim po pozemnich komunikacich tak povinne mit nemusim a ckp s tim nic nenadela . Uz jsem dotahl do konce pres 20 takovych pripadu a nikdy nic nechtely
nahlásit cokoliv do registru do může je ten kdo se do registru přihlásí, lidé kteří v registru nefigurují nemají ani nemůžopu nic hlásit...
ČKP si Vás zjistí, obešleš člověkamktzerý provedl odhlšáku ne´bez ohledu nan odhlášku ten se ohradí a nahásí ČKP komu auto prodal...lidé pod hrozbou exekuce nahlásí cokoloiv komukoliv
ok takze clovek v poloprevodu neni v registru chapu-li to dobre?
teda je to guláš fakt nechápu jak tohle ČKP může fungovat je to až k smíchu
ale ja jsem byl v technicaku v poloprevodu a s tim jsem auto prodal a proto jsem se ptal jestli mam i ja nahlasovat na urad nejakou zmenu to by mi rekli nejspis : ne vy jste byl pouze v odhlasce a v te jste to prodal tak pak uz je to na kupujicim aby to na sebe dohlasil
ne vy jste byl pouze v odhlasce a v te jste to prodal tak pak uz je to na kupujicim aby to na sebe dohlasil
ano správně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.