Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje centrál na DO (Jablotron)

Od: balcikd odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám škodu octavii I (rv 99) a přestal mi fungovat centrál. Díval jsem se na škodovácký fórum, ale tam jsou různé návody a tipy, jak znovuzprovoznit centrál na DO, ale pro originál. Zkoušel jsem variantu s resynchronizací, se zamčením auta klíčem a následným (do 2s) zavřením auta pomocí DO, zkoušel jsem i tip, že 1 klíč dám do spínačky, aktivuji kontrolky a 2 klíčem zavřu centrálem dveře. Nic nebylo úspěšné.

Vyměnil jsem i baterku v obou ovladačích. Napadlo mě, nemá centrál "pojistku"? Nemůže být přehořelá?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, centrál samozdřejmě pojistku má, pokud zámky ani nezabručí, tak je zdřejmě spálená.

doplněno 04.06.12 15:45:

Pokud to napojoval amatér tak pojistka bude na červeném drátě pod palubkou.

doplněno 04.06.12 15:59:

Pokud bručí tak je špatný signál v dálkovém ovládaní, nebo vypadlý drátek řidící z jednotky,

doplněno 04.06.12 19:14:

Mám zde odkaz na zapojení, sice je to na Fábii ale s Octou celkem podobné.

central.pdf

balcikd
hodnocení

Při otevírá cetrálu klíčem centrál "zabručí".

hodnocení

0x

víš co to je za typ? jestli je to ca 320ka tedy alarm tak otočíš klíčkem do kontrolek a do minuty 5krát zmáčkneš servisní červený tlačítko-VALET ozve se signál pak vemeš až 3 ovladače a na každým zmáčkneš libovolný tlačítko pípnutí ti potvrdí že se to spárovalo pak jen vypneš klíček a mělo by to chodit

pokud máš jinej typ tak si ho na stránkách jablotronu najdi a stáhni si návod je tam vše

taky je možný že ti odešel ovladač a budeš muset sehnat jinej to taky neni problém stojí okolo 500kč

doplněno 04.06.12 16:24:

ŘJ Jablotronu má samostatnou myslím 15A pojistku je třeba tu jednotku najít bud bude někde u řidiče pod palubkou nebo u spolujezdce za kastlíkem a pojistku proměřit

balcikd
hodnocení

Jak poznám, jaký mám typ? :)) já to nikdy neřešil a neviděl jsem od centrálu na DO nic jinýho než ovladač a ty mají všechny stejný :))

jednoduše pokud má auto alarm tak řve při napadení taky sou na sloupcích ty infračidla,může pískat siréna při uzamčení a odemčení dále pokud na ovladači zmáčkneš naráz obě tlačítka ozve se siréna v tkzv. panic režimu,má immo okruhy - při napadení auta neodjedeš

pokud auto neřve může se jednat čistě o uni dálkové ovládání nebo už sem dával čistě tichou ŘJ která měla pouze imobilizační okruhy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]