Nejste přihlášen/a.
nechala jsem propadnout řidičák ,,myslíte že je nějaká naděje na obnovu?
Jak propadnout pokud jste si nevymenila starý tak si klidně můžete dojít pro nový
doplněno 02.06.12 23:48:ale tam byl nějaký časový limit,,ne? Mám ten růžový ještě.Tak nevím.Neměla jsem auto a myslela,že ho nebudu potřebovat.
doplněno 03.06.12 10:36:,,,děkujiiiiii všem,,já myslela,že už mi to neudělají. Doufám,že 20 000 nebudou chtít. Tak to je supéér!Díkymoc...
Samozřejmně tam je časový limit na výměnu starého proto ten váš už je neplatný ale pokud si zažádáte o výměnu tak vám vydaji novej možná nějaká pokutička nebo poplatek ale pořád ho máte určitě se tam domluvíte prostě jste zapoměla a nejezdila takových je určitě více zajděte na magistrát vyplníte žádost a do 30 dnů máte nový
endyfrog má určitě pravdu,že Vám dají nový ale obávám se,že to nebude zadarmo.Já jsem přešvih lhůtu na výměnu o tři měsíce a stálo mě to tisíc korun.A to byla ještě úřednice hodná,visí tam vyhláška,že pokuta může být dvacet tisíc.Tak se raději zeptejte jak to bude u Vás...Přeji také nějakého hodného úřadu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.