Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit:
Klasika: Vlastník A odhlásil vozidlo na paní B ( listopad 2011) , ta nakonec nebyla spokojená a tak vozidlo za pár dnů vrátila zpět... OVŠEM-sepsala kupní smlouvu s paní C, která vozidlo provozovala doteď ( pojistka řádně placena).
Ve velkém TP je tedy poslední zápis Odhlášeno na paní B., v malém TP je provozovatel a vlastník pan A. VŮZ KUPUJI JÁ.
Tudíž, pokud jsem to správně pochopil z ostatních článků: Pokud bych vozidlo standardně přihlašoval a chtěl zaplatit EKOvýpalné, sepíšu kupní smlouvu s paní B, zajedu na evidenčku, vezmu zelenou kartu a jdu přihlásit.
Pokud bych /čistě hypoteticky/ ale chtěl udělat "kličku" na EKO, a chtěl k tomu využít kamaráda D (majícího ZTP) tak:
Pan D sepíše smlouvu s paní B, zajedeme na evidenčku (tam necháme napsat jméno pana D i mé jméno) přihlásí na sebe, hned odhlásí na mě, já sepíšu kupní smlouvu s panem D, přihlásím na sebe a hotovo?
Předem děkuji za odpovědi. Ondra
2x
Pokud vám budou všechny smlouvy navazovat nevidím vtom problém napsal jste to dobře jen na to pojištění pozor pokud nebude pojištěno třeba týden ,čtrnáct dnů a více bude problém do budoucna s CKP ale pokud smlouvy máte tak nehrozí vám nic eko dan samozřejmně můžete vyřešit na ZTP člověka a pak přepsat na sebe nevydím vtom problém
0x
není to tak trošku zbytečné martirium...?! Nechte vozidlo v odhlášce jak je-vlastnictví vymezuje smlouva,nikoli zápis v registru,a je to bez starostí(a legálně)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.