Nejste přihlášen/a.
Cca před týden do mně ve městě bočně narazil jiný řidič. Úhrada půjde přes pojišťovnu. Potřeboval bych vědět co vše mi uznají... Zítra přijde pojišťovák
- Promáčklý blatník a oděrky - ( avšak v přední části již před nehodou rezavý ale bez děr)
- Při náraze se objevily praskliny již dříve opravované částí nárazníku + zničená otěrová lišta + poškrábaný lak
- náraz šel i lehce na kolo, tudíž rozhozená geometrie, něco lupe na nápravě a vlivem nárazu hučí ložisko
Co vše mi uznají a co nejspíše budu muset uhradit ze svého?
Peníze chci dostat rozpočtem. Díky za rady
Dávejte si bacha, aby na autě bylo vše podle pravidel. Jinak Vám pojišťovna nemusí proplatit taky vůbec nic - prostě řeknou, že auto nemělo na silnici co dělat. Tohle není jedna paní povídala - kamarádovi neproplatili havárku, kterou nezpůsobil, protože měl na autě širší pneumatiky o 1 palec. Pojišťovny dnes posílají i svoje techniky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.