Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s nákupem moto -respektive tp

Od: vladkaa* odpovědí: 3 změna:

dobrý den,máte prosím někdo zkušenost :koupili jsme motorku ,sepsali smlouvu .prodávající měl moto na nás přehlásit a poslat velký tp.přestal komunikovat po telefonu i mailu.jak lze dále postupovat?jak ziskat tp k prihlaseni a k pojistění?da mi někdo kopii?když tam pujdu s kupní smlouvou?moc předem děkuji za rady

doplněno 04.06.12 11:19:

tak jsem mu napsala mail .a sms.dam mu cas do stredy pokud se neozve a neposle nedává mi jinou šanci.(motorka byla na nej odhlašená on ji na sebe neprihlásil takže ji na nas nemůže ani odhlásit...vcelku dosti patový stav..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

pošli dotyčnému prodejsi e-mail nebo sms,že řekněme v úterý jdeš podat tr.oznámení na PČR pro podvod(nepřžedal ti při prodeji doklady nutné k provozování vozidla bla bla bla) a víc to už nehodláš řešit...On se ozve-neboj-no a pokud náhodou nee,tak fakt jdi na PČR...

ben*

Od kdy je nedodržení kupní smlouvy podle občanského zákoníku trestným činem podvodu podle trestního zákoníku?*smich*

erikch*

od doby,kdy dám peníze za něco k užívání,ale díky přístupu prodejce se z toho stala "nevratná záloha za iluzi" ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]