Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě (a zkoušel jsem i googlit, možná špatně), co je to číslo OND? V případě Citroenu ZX mám totiž v manuálu napsáno OD Č. OND 07255, případně AŽ DO Č.OND 07244?.
Díky!
v jaký souvislosti a pod čím to v manuáli je? zřejmě je to nějaká bližší specifikace automobilkou modelové(vybavení,příslušenství)-něco jako třeba u elektr.spotřebičů číslo PNC...,nebo ještě náhodou číslo OE(D),což je nezaměnitelný kód nějaké autosoučástky...
je to na stránkách service.citroen.com, tam se zaregistruješ a najdeš si v service boxu co chceš. No a je tam několik druhů třeba čerpadel - dva druhy, jeden je do toho čísla a druhej od toho čísla, myslím si, že to bude něco s modelem auta, ale nevim kde to najdu na tom autě
směrodatný je pro výběr daného dílu z dvou a více možností VIN auta(právě třeba čerpadla,ŘJ atd.)-ale funguje to i obráceně-podle onoho nezaměnitelného čísla dílu (OE kód),je tam přesně výskyt,od toho a toho měsíce a roku výroby pro ten a ten typ motoru toho a toho modelu,takže zaměnitelnost je minimální...Horší to je u japončíků-tam je fakt skoro co auto-to originál,kdo se zabývá japonskýma autama,přesně ví o čem mluvím,ale Citrouš(PSA jako celek) vcelku ujde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.