Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renaul laguna imobilizer

Od: dbadzo odpovědí: 14 změna:

zdravim ztratil sem kličky od auta jak to nevim nahradní nemam rano sem obešel zamečnictví a nikde nevěděli kde se dělají autoklíče,najednou sem dostal kontakt zavolal sem první mo řekli že to ma dalkač s čipem a že musejí první otevřít auto pak vyndat od to zapalovaní aby zjistili přesnej typ klíčee tak to udělali odjely zachvíli přijeli a daly klíč do dveří a od neotevíral protože tam sou ty zoubky jinak než u zapalovaní tak vindaly klíč ze dveříí a celý to obrousily podle klíče u dveří nandali ale kliž klíčem chtěli otevřít tak seto chvíly protačelo ale pak se to chytlo a zamklo a odemklo ale stejně když klíč strčí do dvěří tak to musí najít tu zaražku a pak to odemkne a central přestal fungovat jak jeto možný,to nechapu,a pak sme zkusily nastartovat a nic jenom to prska ale nechytne,a když šlapnu na pedal tak to ma tendence chytat ale stejně nic,tak mi poraďte co stím sem z prahy možná bych potřeboval ten kod,a jak ho zeženu nevím,auto mi stojí na parkovišti,a nejede..poradtě prosímm

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luiigii*
hodnocení

2x

Zdravim vas mnel jsem ten stejny problem,dokazu vam pomoci ozvete se na muj mejl a domluvime se.

doplněno 31.05.12 21:39:

luiigii@seznam.cz

erikch*

centrál je propojen s DO-je to ta krabička pod palubkou u spolujezdce(převzato ze Safrane od roku 92)-nejlevnější řešení je celý imobáč poslat do věčných lovišt-a to poměrně jednoduchým zásahem do ŘJ,který provede každý trošku zkušený mechanik někde v okolí...V tu chvíli už ŘJ nebude "požadovat" načtení kodu z klíče,stejně tak ŘJ centrálu(ona krabička uvnitř palubovky) nebude už z DO chtít onen kod a centrál na dálku bude fachčit jako předtím...Není to nic složitého,maníkovi dáš pár set na pivko a je po problému...Stejně Lagunu 96 ti už nikdo krást nebude(mimoto i ve své době byl celý seriový imobáč k prdu-a to napříč značkami,nejen u Renaultu,jde totiž poměrně snadno vyřadit,je to jeden obvůdek na tištáku ŘJ))...Nevím odkud jsi,ale i ve tvém okolí to nebude problém zajistit si ono vyřazení

robbyn

Mám lagunu r.v. 1996 kdo mi řekne jak zrušim jednou provždy imobilizer? Potřebuju kontakt na konkrétního člověka - servis atd. psát tady, že je to jednoduché a za pár korun je zbytečné, protože stejně nevím kde s autem zajed a to jsem se ptal v mém okolí snad všude a každý říkal že to nejde. Děkuji všem za pozitivní odpovědi!

erikch*

záleží odkud jsi-u nás,Krkonoše(nejen), to problém není...

dbadzo
hodnocení

dobrý den psal sem vam na email vzkaz,ale nikdo semi neozval,tak pišu sem potřeboval bych pomoc nevim co mam stim autem dělat,,,předem děkuji za odpovědd

erikch*

jak již včeera psáno-takhle s autem nic-ale obejdi ve svém okolí nějaké soukromé autodílny,mechaniky apod.,sděl jim problém a on někdo příjde k autu,vyřadí ímo a zas budeš drandit...není to fakt nic složitého a čas.+finančně náročného...

Mno nevím jak rendolfové,ale u PSA je tato závada řešitelná jen výměnou ŘJ!

erikch*

kdysi jsme měli s kolegou Peugeot vrakáč(1999-2002) a i u Pažoutů to byla otázka jednoho jediného "mikroobvodu" v ŘJ-ona(jednotka) chce "potvrdit" ze čtečky jakože souhlas s kodováním,no a když to jednotka nechce,tak nemá důvod nespustit motor...Princip je u seriovek stejný...

jarda3*
hodnocení

0x

Nepisete jaky rocnik a motorizace, kazdopadne bude vetsi problem s imobilizerem nez s mechanickymi zamky. Renault by mel umet podle VIN (pokud mate kartu s kody k autu je to lepsi a levnejsi) udelat klic i ovladac, neni to samozrejme levna zalezitost ale dalsi moznosti je asi jen vymena ridici jednotky, ctecky a asi i centalu + zamku z vraku s klicema...

dbadzo
hodnocení

Mam Renaul laguna 2.0 rok.1996,ja vubec nevím jakou kartu s kody myslíte ja sem auto koupil mam ho asi 2měsíce a řidičak mam taky 2 měsíce,klíče mi dneska udělali nový,ale nenastartuje jedině kon imobilizeru a zkusit to zrušit přesto.

já bych zajel k soudruhům s renaultu a oni už budou vědět jak na to a nebude to levný nic jinýho vám nezbyde říkám to furt je třeba mít vždy záložní klíč sice jeho pořízení taky neni levný ale ušetří to čas,nervy a peníze,ještě můžete skusit náký to renault forum či klub ale asi vám tam poradí to co já*cteni*

jarda3*

Ono k nakodovani imobilizeru jsou vetsinou potreba prave kody, ktere jsou ke kazdemu autu jedinecne a dodavane vetsinou na karticce. Bez toho to proste nejde, ani u renaultu - tam by to museli zjistit z databaze a to neco stoji.

cotezajimanick

Nejmenuješ Ty s tím Renaultem náhodou Martin?

dbadzo
hodnocení

ne jmenuji se David

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]