Nejste přihlášen/a.
zdravim ztratil sem kličky od auta jak to nevim nahradní nemam rano sem obešel zamečnictví a nikde nevěděli kde se dělají autoklíče,najednou sem dostal kontakt zavolal sem první mo řekli že to ma dalkač s čipem a že musejí první otevřít auto pak vyndat od to zapalovaní aby zjistili přesnej typ klíčee tak to udělali odjely zachvíli přijeli a daly klíč do dveří a od neotevíral protože tam sou ty zoubky jinak než u zapalovaní tak vindaly klíč ze dveříí a celý to obrousily podle klíče u dveří nandali ale kliž klíčem chtěli otevřít tak seto chvíly protačelo ale pak se to chytlo a zamklo a odemklo ale stejně když klíč strčí do dvěří tak to musí najít tu zaražku a pak to odemkne a central přestal fungovat jak jeto možný,to nechapu,a pak sme zkusily nastartovat a nic jenom to prska ale nechytne,a když šlapnu na pedal tak to ma tendence chytat ale stejně nic,tak mi poraďte co stím sem z prahy možná bych potřeboval ten kod,a jak ho zeženu nevím,auto mi stojí na parkovišti,a nejede..poradtě prosímm
Zdravim vas mnel jsem ten stejny problem,dokazu vam pomoci ozvete se na muj mejl a domluvime se.
doplněno 31.05.12 21:39:luiigii@seznam.cz
centrál je propojen s DO-je to ta krabička pod palubkou u spolujezdce(převzato ze Safrane od roku 92)-nejlevnější řešení je celý imobáč poslat do věčných lovišt-a to poměrně jednoduchým zásahem do ŘJ,který provede každý trošku zkušený mechanik někde v okolí...V tu chvíli už ŘJ nebude "požadovat" načtení kodu z klíče,stejně tak ŘJ centrálu(ona krabička uvnitř palubovky) nebude už z DO chtít onen kod a centrál na dálku bude fachčit jako předtím...Není to nic složitého,maníkovi dáš pár set na pivko a je po problému...Stejně Lagunu 96 ti už nikdo krást nebude(mimoto i ve své době byl celý seriový imobáč k prdu-a to napříč značkami,nejen u Renaultu,jde totiž poměrně snadno vyřadit,je to jeden obvůdek na tištáku ŘJ))...Nevím odkud jsi,ale i ve tvém okolí to nebude problém zajistit si ono vyřazení
Mám lagunu r.v. 1996 kdo mi řekne jak zrušim jednou provždy imobilizer? Potřebuju kontakt na konkrétního člověka - servis atd. psát tady, že je to jednoduché a za pár korun je zbytečné, protože stejně nevím kde s autem zajed a to jsem se ptal v mém okolí snad všude a každý říkal že to nejde. Děkuji všem za pozitivní odpovědi!
dobrý den psal sem vam na email vzkaz,ale nikdo semi neozval,tak pišu sem potřeboval bych pomoc nevim co mam stim autem dělat,,,předem děkuji za odpovědd
jak již včeera psáno-takhle s autem nic-ale obejdi ve svém okolí nějaké soukromé autodílny,mechaniky apod.,sděl jim problém a on někdo příjde k autu,vyřadí ímo a zas budeš drandit...není to fakt nic složitého a čas.+finančně náročného...
Nepisete jaky rocnik a motorizace, kazdopadne bude vetsi problem s imobilizerem nez s mechanickymi zamky. Renault by mel umet podle VIN (pokud mate kartu s kody k autu je to lepsi a levnejsi) udelat klic i ovladac, neni to samozrejme levna zalezitost ale dalsi moznosti je asi jen vymena ridici jednotky, ctecky a asi i centalu + zamku z vraku s klicema...
Mam Renaul laguna 2.0 rok.1996,ja vubec nevím jakou kartu s kody myslíte ja sem auto koupil mam ho asi 2měsíce a řidičak mam taky 2 měsíce,klíče mi dneska udělali nový,ale nenastartuje jedině kon imobilizeru a zkusit to zrušit přesto.
já bych zajel k soudruhům s renaultu a oni už budou vědět jak na to a nebude to levný nic jinýho vám nezbyde říkám to furt je třeba mít vždy záložní klíč sice jeho pořízení taky neni levný ale ušetří to čas,nervy a peníze,ještě můžete skusit náký to renault forum či klub ale asi vám tam poradí to co já
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.