Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lupe v kole

Od: cesmina* odpovědí: 11 změna:

Jako žena tomu nerozumím a tak prosím pány o pomoc.Při zatáčení mi jakoby píská zadní kolo a když do obou kopnu ,tak v nich dost jakoby ,,lupe ".Neporadíte mi co by to mohlo být?Děkuji Cesmína

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scorpion*
hodnocení

1x

Podle mě vyměnit ložiska nebo dotáhnout středovou matku.Určitě to co nejdříve vyřešit bude to jen horší.Oprava za pár korun.

nu*
hodnocení

0x

pokud je to řebřiňák, je to v pořádku...stačí vzít kolomaz a napatlat to...

gumidek*
hodnocení

0x

Težko radit, pokud nevíme to základní, o jaké auto se jedná *zed*.

U mě to dělala vůle v zadích kolech na nábojích a stačilo jen trošku dotáhnout centrální matici a vůle zmizela. Zadní ložiska kol se nesmí přemazat vazelínou, jinak se vazelína hněte jak těsto a zničí jí to.

cesmina*
hodnocení

peugeot 206

hm*

Jejda, já do teďka myslel, že se jedná o jizdní kolo. :D

cesmina*
hodnocení

Nechte si pánové ty poznámky a radši poraďte kdo tušíte co to může být.Potřebuju radu, ne posměch.Když je podrubrika auto,tak to asi bude auto a ne kolo že jo.

nu*

Umíte sundat kolo? uvolnit bezpečnostní matici? Máte doma momentový klíč? Nechápu co chcete s tím autem sama dělat...máte prachy na benzin a nemáte pář stovek pro automechanika? když to necháte být, toho se bude muset vyměnit víc a za víc peněz

ani doktor vás nebvyšetří na dálku na základě toho,. že dkyž dop vás někdo kopne, heknete

grandmedium

Vy jste tu všichni houby jasnovidci, vždyť to je úplně jasný co tam lupe a jakoby píská v zatáčce. Je tam moucha, musíte jí vychytat!

poiu*
hodnocení

0x

Pískání nebo lupání (při kopání do kol) může mít více příčin, nejlépe udělát, když navštívíte servis, než Vám kola upadnou.

P. S. Kdyby nebyl dotaz v rubrice "auto", tak bych se také domníval, že se jedná o jízdní kolo. :D

mickey155*
hodnocení

0x

Lupe v kole,no tak to mě opravdu pobavilo :D Souhlasím s většinou.Nemá cenu tady něco řešit, jestli nemáte někoho známeho kdo se v tom trochuvyzná,tak jedině servis..

stirecek*
hodnocení

0x

Pokud si nejste jistá, že máte dotažené kola, raděj bych do toho nesedal. S lupáním jsem se ještě nesetkal, asi proto, že do kol nekopu. Pískání při zatáčení bude určitě ložisko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]