Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji poradit .Před rokem jsem koupil vůz.Původní majitel na mě udělal polopřevod,já ho již na sebe nedohlásil a v polopřevodu na mě jsem vůz prodal dál. Mám obavy zda mě nehrozí nějaké nebezpečí,nebot nevím zda ho kupující vůbec dohlásil na sebe.Děkuji za rady
Milane ,vidím že jste odborník ,já jsem v tomto oboru laik.Ale jak si pomůžu tím výpisem?Co když to ten člověk na sebe nedohlásil .Mám sním pouze neověrenou kupní smlouvu.
když to na sebe nepřihlásil, tak tam budete napsán v polopřevodu. Ale je to jen administrativní údaj. Máte kupní smlouvu?
Ano smlouvu sním mám -neověřenou.Takže to když jsem tam zapsán v polopřevodu není nějak pro mě nějak závazné?Mám strach ,pač to byl divný típek ,to auto bylo v době prodeje již bez STK a nepojištěné a mám obavy aby sním někde něco netropil a já to pak za něj odnesl.
teď jsem to řešil po ICQ rychle, ale
neověřená nevadí, může být, nejste majitel, klid nic se neděje
ČKP pokud zašle dopis, pošlete jí kopii smlouvy a oni osloví nového vlastníka.
Už sem trochu klidnější,zítra tam zajdu nechám si udělat ten výpis.Milane ,úředníci by si z Vás měli vzít příklad,takhle kdyby to fungovalo na úřadech byla by to jedna radost. Máte můj obdiv .Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.