Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nevíte náhodou jakou měla original barevnou kombinaci Jawa 50/20? (Červená X Černá) (Modrá X Bílá)?
Diky za odpověď.
Dvacítek byle nejvíce oranžovobílých, přesným odstínem bílé si nejsem jistý. Modré byly výjimky, viděl jsem i zelenáče, ale to možná nebyl originál.
Mustangy byly i červené nebo žluté, já měl hráškově zelenýho, oranžová mi připadala "tuctová"
Novější Mustangy už byly barevně kombinované s černou...
Já měl rv 89 a byl teda mimo vidlic modrý,i rám byl modrý ,kolega co se se mnou učil měl asi o 1/4-1/2 roku staršího a měl zeleného.A co pamatuji jeden spolužák,resp.jeho starší brácha měl mustanga z 1. série a ten byl šedý! a tenké černé asi tak 5mm linky na nádrži .A údajně měl přední vidlice ,ty byli opravdu jinší než u novějších, stejné jako Jawy 90 Cros a Roadster.
Ano, to byly první Mustangy, měly i reflektorovou hlavu z Jawy cross 90 a tachometr hranatý, do 120 km/hod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.