Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klimatizace Tatra 613

Od: smiseklysak* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

chtěl bych se zaptat byla v prvních Tatrách 613. klimatizace děkuji za odpověď.

doplněno 29.05.12 21:30:

Ještě bych se chtěl zeptat jak jde za sebou vznícení u válců někde jsem to viděl ,ale teď to nemůžu najít díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

2x

nedivím se, že to nemůžeš najít, když hledáš pořadí vznícení. Pořadí zážehu je 1 - 3 - 6 - 2 - 7 - 8 - 4 - 5

smiseklysak*
hodnocení

Děkuji za odpověď s tím vznícením jsem se spletl přiznávám.:)

erikch*

klimatizaci měla minimálně už ta Gustova+10 pro krajské tajemníky...Jednu z nich("severočeskou" po soudruhu Jirkovi) sehnal kdysi známý a byla s klimou...Takže těžko říct zodpověérii,sama o sobě nebyla 613ka seriovkou v klasickém slova smyslu...

smiseklysak*
hodnocení

Dobrý večer,

děkuji za odpověď je to zajímavé.

mux
hodnocení

0x

Ahoj, proč to chceš vědět? Záleží co myslíš pod pojmem prvních T 613. Ale klimatizace se seriově dával až do posledních čtverek. ;)

smiseklysak*
hodnocení

Zdravím,

chtěl jsem to vědět jen tak pro sebe ,ale myslel jsem si že to bylo až do těch nových Mi Long atd.

mux

No Mi-Long jsou poslední čtverky ne? *smich*

smiseklysak*
hodnocení

Ano děkuji.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]