Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový dotaz. Nedávno jsem si pořídil Felicii kde se musí platit při přepisu 3tis. eko daň. Auto jsem při koupi odhlásil na sebe i povinné ručení je na moje jméno. Jenže teď abych se vyhnul té eko dani chci přihlásit auto na mojeho dědu, který má ZTP průkaz. Je to vůbec možné to takhle udělat, když je všechno napsáno na moje jméno (odhláška,pojistka)? Děkuji za odpověď
Samozřejmě to jde,dohlásíte na dědu,hned odhlásíte na vás a dohlásíte na sebe,pracovnice na úřadu to znají a lze to udělat vše najednou,
jak pojedete na evidenčku at napíší do protokolu obě jména at se nemusíte vracet.
Takže přihlásit by to mělo jít vpohodě? A bude vadit, když tu evidenčku budu mit jenom na sebe?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.