Nejste přihlášen/a.
Tak mne dnes přišlo také předvolání k soudu za nepjištěnou káru která nemá STK a nebylo za ni placeno tři roky pojištění prostě sem ji nepoužíval a dopis který jsem napsal CKP že nebyla provozována a byla na mém pozemku uzamčena a bez STK ještě jsem přiložil foto na kterém je kára bez kola bez světla a v kopřivách a ani mne nebyly schopni odpovědět až dnes předvolání tak co ted stím dluh je 3329.-
co jste děla celou dobu od zaslání dopisu do dneška?
pokud přečtu Váš text, tak nevidím sdělení, že jste vozidlo neprovozoval...
co s tím? určitě bylo spoustu výzev,
dostavit se k soudu a bránit se. Dostal jste předvolání, nebo platební příkaz?
Samozřejmně jsem káru neprovozoval byla na mé zahradě co jsem dělal?napsal CKP že jsem vozidlo neprovozoval a že je bez STK a je na mém pozemku poslal jsem kopii TP že kára nemá STK,zaslal jsem foto káry bez kola ,a bez světla odezva byla platební rozkaz odvolal jsem se proti platebnímu rozkazu a dnes přišlo předvolání k soudu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.