Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČKP soud

Od: endyfrog* odpovědí: 4 změna:

Tak mne dnes přišlo také předvolání k soudu za nepjištěnou káru která nemá STK a nebylo za ni placeno tři roky pojištění prostě sem ji nepoužíval a dopis který jsem napsal CKP že nebyla provozována a byla na mém pozemku uzamčena a bez STK ještě jsem přiložil foto na kterém je kára bez kola bez světla a v kopřivách a ani mne nebyly schopni odpovědět až dnes předvolání tak co ted stím dluh je 3329.-

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Přesvědčit soud, že nebylo provozováno, dokazovat.

hodnocení

0x

co jste děla celou dobu od zaslání dopisu do dneška?

pokud přečtu Váš text, tak nevidím sdělení, že jste vozidlo neprovozoval...

co s tím? určitě bylo spoustu výzev,

dostavit se k soudu a bránit se. Dostal jste předvolání, nebo platební příkaz?

endyfrog*
hodnocení

Samozřejmně jsem káru neprovozoval byla na mé zahradě co jsem dělal?napsal CKP že jsem vozidlo neprovozoval a že je bez STK a je na mém pozemku poslal jsem kopii TP že kára nemá STK,zaslal jsem foto káry bez kola ,a bez světla odezva byla platební rozkaz odvolal jsem se proti platebnímu rozkazu a dnes přišlo předvolání k soudu

tak se držte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]