Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké první auto?

Od: adis* odpovědí: 11 změna:

dobry večer chtěl bych si pořídit nějaké pěkné sportovní auto příští rok aby byli dostupné díly a rozumná spotřeba je mi 20 porad tě děkuju za každý názor

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

3x
Kup si nějaké hodně rychlé, dárců orgánů je málo ;)
doplněno 27.05.12 20:11: Není zač.

gumidek*
hodnocení

0x

Sportovní? A nějaká (é) značky? Cena do? Stáří?

Pro příklad mě napadá Škoda 130 Rapid, ale to už je dávno ... :D

Chce to trošku více info, abychom byli v obraze.

doplněno 27.05.12 20:15:

Pro martinhajek: Za chvíli budu darovat orgány taky, pokud do mě někdo napálí na dálnici :D

doplněno 27.05.12 21:19:

Pro martinhajek: *smich*

martinhajek*
Myslím, že on o Rapidu nebo Erku zrovna nesní :)
Potenciálně jsme dárci orgánů všichni. Já jezdím do práce na kole, takže já bych byl rovnou i namletý :-D

gumidek® No já bych tu Škodu 130 Rapid bral hned pokud by byla v dobrém stavu a nebo taková Škoda 110R.

pavkazji*
hodnocení

0x

Martinhajek má naprostou pravdu.Ty musíš být ale sakra vyježděný když chceš sportovní auto!

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

ford coucar 2,5 , nebo fiat coupe 20v ostatni je o nicem , spotreba okolo 8-10 litru takze super calibra na turbu si vezme 15 a vyse . Maleho sportaka jako saxo atd si nekupuj v nem rana opravdu hodne boli

martinxx1

Kup si feldu nebo facko a poradne se vyjezdi vo*e fascinujou me ty mlady co vylezou z autoskoly,umeji prd a hned chtej machrovat ze silnima autama.Ja jsem dva roky jezdil fackem naucil jsem se na silnici chovat jako ridic a ne jako prase,a pak jsem teprve sedl do octavky 1.6 a na nic si nehraju silny auto nepotrebuju nejsem zavodnik ani prase ohrozujici ostatni ridice,a prasata;)

blackflamesiczi*

kvuly takovejm jsem presel na offroady (jeden z duvodu) a pokud do me napali tak jeho sance na preziti jsou pomerne zajimave a ja max zvednu nohy

doplněno 28.05.12 01:13:

zrovna dnes jsem kecal z kamosem kterej byl vysazenej na auta , sice ma octacii ve 4x4 snizenou, 19" kola (legalne) a stejne jezdi favoritem, zadne investice jen tankuje a od zimy vymenil jen packu blinku za 150,- a to nouzy o penize opravdu nema

adis*
hodnocení

Asi pujdu do feldy máte pravdu já mám řidičák 6 let a tohle bude moje první auto jinak jezdím každy den autem do rodiču

axlik*

Jooo do feldy, jako každej blbeček co pak brečí, že to auto stojí za úplný prd.. ;) nezapomeň na pořádnej hustokrutopřísnej tuning :-D

laybor*
hodnocení

0x

Kup si něco levného - než to rozsekáš ,

Opel Calibra 2.0,Tigra

Hyundai Coupe 1.6,,,1.8

BMW 320 , 316 ,

Audi TT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]