Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž LPG do dieselu

Od: accept* odpovědí: 9 změna:

Zdravím

můžete poradit,mám ve Fábce 1,4 50kW RV: 2002 LPG a budu si kupovat jiné auto v dieselu s obsahem 1,5 dCi 74kW lze tuto montáž přehodit do toho dieselu z Fábky nebo ne.

díky za info*placni*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mux
hodnocení

0x

Dobrý den,

Ne nemůžete. Diesel na LPG se nepřestavuje protože už by to nebyl Diesel *smich*. A takové vstřikování plynu do sání se nevyplatí.

ale montuje lkauto.cz/... *cteni*

cyril*
hodnocení

0x

Určitě ano, jen mi jaksi uniká smysl. Proč si pořizovat diesla, když chcete jezdit na plyn?

lui*
hodnocení

0x

No, já bych to možná i chápal. Jezdit za stejnou spotřebu plynu jako jezdíte v naftě, tedy nějakých 5-6l plynu na 100km, by asi nebylo špatný.

Ale jestli je to reálné nevím. O přestavbu naft. motorů jsem se nikdy nezajímal.

mowla*
hodnocení

0x

Ne... Na ´přestavbu´ diesselu se používá jiný systém, než na přestavbu benzinu...

Navíc - u takto malých motorů nemá LPG - TD vůbec žádný smysl...

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

na privstriku neusetrite nic max 2-3% coz je nic a na plnou prestavbu se to vyplati u velkych aut a motoru ne u 1,4.

nu*
hodnocení

0x

přidávání plynu do nafty není přestavbou na pohon dieselu plynem, ale ještě větší zvrhlostí je přidávání vodíku, na internetu si koupíte neschválené zařízení které z vody vyrobí vodík a ušetříte

blackflamesiczi*

resi se to individualni prestavbou a zapisem do tp jako prestavba takze to asi prestavba je podle me kdyz se to musi zapsat do tp. Viz odkaz nahore na prekupnika hl propanu.

doplněno 27.05.12 20:00:

jinak atest do ma takze neschvalene to nemi a vydel jsem to namontovane pri skoleni a uspora tam podle majitele byla pri velkem najezdu dobra

hodnocení

0x

Do dehtu se dá dát CNG ,je to relativně rozšířené ,ale na tak jako LPG v béňu! Ale zatím je v ČR asi 40 čerpaček a přestavba je o něco dražší než LPG do bencinu!O LPG do dehtu jsem zatím četl jen dotazy na toto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]