Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit žárovku u Nissanu Micra?

Od: hoummy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebuji vyndat žárovku u předního světla, ale nevím, jak se tam mám dostat, vyfotil jsem, jak to vypadí, ale jsem z toho jelen :D

Poradíte mi, co mám zmáčnout, potáhnout? Přikládám foto...

Děkuji

doplněno 27.05.12 14:39:

Foto

Jak vyměnit žárovku u Nissanu Micra?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

2x

Tam uplně nahoře ten drát drží za dva cvočky, musíte ho zmáčknout k sobě..Takle to pochopit nepůjde, upravím to v malování a upnu :D ;) každopádně je to na každém autě stejné..

doplněno 27.05.12 14:42:

Tam kde jsou ty šipky tak zmáčkněte k sobě a pak ta žárovka jde vyndat :) pozor nedotýkat se vnitřní paraboly ani žárovky :)

Jak vyměnit žárovku u Nissanu Micra? #2
mowla*

Řekl bych, že tady to bude naopak *) smáčknutím a vysunutím pružinového drátu vpravo **) (ten jakoby háček) zpod plíšku nahoru a celý drátek vyklopit směrem od žárovky. Tu pak vyjmout na nahradit novou, pozor na správné umístění výstupků do zářezů (horní je širší), na baňku žárovky nesahat (případná nečistota´- pot, snižuje životnost) a drátek namáčknout zpět. Nasunout patici a je hotovo.

*) nemám Micru, jen odhaduji podle tvaru pružiny

**) vpravo-vlevo-nahoru-dolů vůči přiložené fotce

axlik*

Jo to tak, jen se mi to nechtělo psát tak podrobně :D v podstatě je to na každym autě stejný, jak řikám...

hoummy*
hodnocení

Děkuji, vyměněno :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]