Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení a povinné ručení od nového roku

Od: vlaf6 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám starého pojízdného ale nepoužívaného žigulíka r.v.1987. Nemá TK ani povinné ručení.

Co mám udělat, abych minimalizoval dopady sankcí (ekologická daň, sankce za neplacení pov.ručení).

Jinými slovy abych platil co nejméně. Je mi jasné, že ekologickou likvidaci do konce roku nestihnu.

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A chcete ho možná používat, nebo zdarma zlikvidovat? Po novém roce nepotřebujete ekologickou likvidaci, neboť si můžete vozidlo nechat na součástky, nebo prodat na součástky, nebo ...

vlaf6
hodnocení

Požívat ho již nejspíš nebudu, chtěl jsem ho předat mladým k zácviku po získání řidičáku, ale zařídili se jinak.

Takže nejspíš ho na prodat na součástky...nebo zdarma zlikvidovat.

vlaf6
hodnocení

Ještě malý dotaz k alternativě dalšího používání - pokud bych ho ctěl používat mění se něco? Nebo je

to stejné jako při likvidaci po depozitu.

bobr*
hodnocení

1x

Vemte značky velký TP malý OTP a dejte to na rok do depozita a pak uvydíte máte možnost je tam mít rok na to budete mít dost času jak stím naložíte připravte siu ještě 100,. na kolek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]