Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám auto polopřevod ,dostala jsem zdarma,končí technická v lednu 2009,mám ho do té doby pojištěné ,mám jít ho přihlásit,když ho budu v lednu likvidovat? Dostanu pokutu a budud muset zaplatit ekologickou daň.
Paná, Jonko, pokud budete končit s autem v lednu, nedoporučoval bych auto převádět na Vás. Ušetříte za evidenčku asi 200Kč, pak převod 800Kč a za čekání na evidenci. Po skončení platnosti TK, dojdete s plnou mocí od bývalého majite vyřadit vozidlo z evidence. Jsou dvě možnosti, že dodáte auto na ekologickou likvidaci (zdarma) a dostanete doklad, který předložíte, nebo napíšete do odhlášky, že skončil účel používání vozidla . Auto si necháte na náhradní díly, nebo na hraní, nebo na ...
603902651
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.