Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod, STK vs likvidace

Od: jonka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám auto polopřevod ,dostala jsem zdarma,končí technická v lednu 2009,mám ho do té doby pojištěné ,mám jít ho přihlásit,když ho budu v lednu likvidovat? Dostanu pokutu a budud muset zaplatit ekologickou daň.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Paná, Jonko, pokud budete končit s autem v lednu, nedoporučoval bych auto převádět na Vás. Ušetříte za evidenčku asi 200Kč, pak převod 800Kč a za čekání na evidenci. Po skončení platnosti TK, dojdete s plnou mocí od bývalého majite vyřadit vozidlo z evidence. Jsou dvě možnosti, že dodáte auto na ekologickou likvidaci (zdarma) a dostanete doklad, který předložíte, nebo napíšete do odhlášky, že skončil účel používání vozidla . Auto si necháte na náhradní díly, nebo na hraní, nebo na ...

603902651

sita*

Dobry den, muzete se prosim vyjadrit k memu dotazu v tomto vlakne?

poradte.cz/...

Jde o stejne tema jako zde.

neta*
hodnocení

0x

Mám ten samý problem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]