Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake kvalitni flasch sterace?

Od: martina4* odpovědí: 10 změna:

Zdravim, uz mam dost tech levnych steracu co vydrzi dva mesice pekne stirat. Mate nekdo zkusenosti s konkretnima steracema? Chci ty ploche. Jsou na Peugeot 307. 700 a 650mm. Diky Martin

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrou zkušenost mám se stěrači Bosch. Už jako nové stírají od dost lépe než ty levné supermarket stěrače a taky vydrží znatelně déle.

Jen chci podotknout, že se jim říká FLAT stěrače ;)

hodnocení

0x
Znackove jsou urco dobre bosh.
Ja ale kupuju v globu sheron a jsem spokojen.

tycoon*
hodnocení

0x

Kupte si originální stěrače od Peugeotu, to by měla být jistota.

krtek*
hodnocení

0x

nedávno jsem reagoval na podobný dotaz..mam F1 ..před 8lety kdy jsem ji kupoval byla jako novinka tyto flat stěrače..kupoval jsem za 600,- sadu od Bosche (jiný výrobce ještě nebyl)..stíraly kvalitně..dnes, po 8letech jsem je jako dosloužené vyměnil za opět flat tentokrát za obyčejné za 300,- . Kvalita stejná. Má je i otec a nestěžuje si..Stírá pěkně..

tomas11*
hodnocení

0x

Celá léta u svých aut a v rodině měním pouze gumy stěračů za pár kaček.A žádný problém, také proč by měl být.

doplněno 07.11.16 09:07:

shop.autodilykrc.cz/...

doplněno 07.11.16 11:24:

pro krtek - prodávají gumičky i do flat pro informaci

tuning.autodoplnky.cz/...

krtek*

klidně mi to nevěřte, ale ty flat stírají lépe než klasické gumičkové..což je také důvod proč se už nedávají...aneb pokrok nezastavíš..

xyz*

Četl jsem test, ze kterého vyplynulo, že flaty jsou dobré pro "asfalt" a raménkové pro off-road, protože lépe stírají v náročných podmínkách. Ale je fakt, že test je cca 6 let starý. :)

Taky měním jen gumicky.
Mam 407 a renault thalia II. Oba mají tyto sterace a u obou to jde bez problémů vyměnit.
Teď jsem prvně zkusil silikonove gumicky a uz jsou na autě skoro rok a pořád perfektní.

anek
hodnocení

0x

Před víc než 3 roky jsem si nechal v originál Hyundai servisu vyměnit stěrače na novém voze (ty z výroby byly hrozné). Dali tam rebrandované flat Bosch Aerotwin. Cena byla extrémní, stálo to přes 2 litry. Nicméně nyní, o 3.5 roku později, stěrače stále drží a stírají jako nové (autem jezdím denně, není garážované), přežily všechno možné. Nemůžu tomu uvěřit, všechny co jsem měl na autech kdy předtím, vydržely vždycky tak maximálně rok.

Otázka jestli není lepší vyměnit 4x gumicky za 50kč, než kupovat celý sterac za 2000,-
Nikdy nevíte kdy manželka nebo kdokoli v zimě zapne.sterace které jsou primrzle ke sklu atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]